В редовния и-мейл бюлетин на "Energy Times", разпространен вчера и озаглавен "ПОТВЪРДЕНО - магнит, който привлича злато и сребро", пише следното:
Здравей *****,
Провеждахме доста експерименти зад кулисите и те се оказаха доста успешни. Един от тях не беше успешен, но пък пре-потвърдихме, че един специален магнит действително повдига злато и други не-феритни метали...
...Друг успешен тест тест беше, че аз лично (тоест Арон Мураками) разработих генератор без триене, основан на концепцията на Фарадей за въртящ се магнит, получавам по-висок волтаж, отколкото някой е успявал до добие в последния век и смятам да обявя всичко на престоящата конференция (тоест Конференция "Тесла" 2017). Идеята за него ми хрумна преди 7-8 години, експериментално я доказах преди около 3-4 години и наскоро я доказах отново, този път с рекордно добивани волтажи. Мога само да кажа, че трябва да дойдеш на конференцията, защото ще има цяла шепа разкрития, които преди не са били достъпни публично - и точно за това са конференциите!
Магнит, който повдига злато и сребро
На предстоящата конференция Джеф Моу (Jeff Moe) ще представи магнит, който притегля злато, сребро и други не-феритни метали. Естествено, това не би трябвало да е възможно, но работи и ще го видиш със собствените си очи. Също така ще си тръгнеш от конференцията с информацията как сам да го репликираш!...
Всички сме получили този имейл вчера. Пускам го тук в тази тема, да не би да има връзка с тук изложеното по Фарадеевото динамо (като част от бъдеща вятърна турбина). Защото по всяка вероятност това събитие ще ме изпревари, а и преди някой да прави каквото и да е, по-добре да изчака и да се види кой какво има ново да казва по въпроса, и да се направят изводите.
Така че това ще го следя, и когато излязат материалите от конференцията, ще взема всичко свързано с този въпрос и ще го линкна за сваляне също в тази тема (нарочно и на пук... иначе би трябвало да си отиде в темите за Фарадей).