teofilius
Не мога да коментирам повече по това устройство /то всъщност е част от движителна установка/, не е за форум. Който не схване какво е, нека просто го сметне за някакво желязо
Само ще добавя, че работи под налягане и вътре се получава динамичен процес с фазово превръщане на работния флуид
hyparh
На практика оргонния ток тече през плюса - доказано многократно. Не е ясно защо, просто е така. Видях ти детектора в другия форум, добра работа - поздравления!
Орака го прави смело с алуминиево тиксо че е по-лесно, медното ще ти е скъпо и е все тая /освен ако го ползваш и за здраве - тогава трябва наистина медно или месингово/. Сложи му 35-40 слоя ако искаш да работи добре, аз съм стигал до петдесет. Оказа се че 40 бр. е съвсем ок и няма нужда от повече. Между другото, имам апарат за оргонно "продухване" на метала, така че да задържа многократно повече енергията /един вид преподреждане на енергийната решетка/ - така че като почнеш да правиш орака, може да ти обработя алуминия за да стане по-силно изделието. Апаратчето е уникално, моя разработка и го ползвам при всичките си неща, свързани с оргона - намотки, излъчватели и т.н. Не съм публикувал нищо за него досега
Успех!