Автор Тема: Технологични новости  (Прочетена 1711431 пъти)

Неактивен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 194
Re: Технологични новости
« Отговор #2280 -: Вчера в 10:01:12 pm »
VITAN, няма такива оръжия, лъжат. Русия има термоядрени, които могат да бъдат мощни, но потока от неутрони е много мощен, ще се повреди атмосферата и както знаем тя е обща. Те са изключително коректни, не биха искали и една бомба да гръмнат, може само под вода. Затова Сахаров в моменти на умственно изтощение дори е предлагал да залеят САЩ с вода. СССР дълго време разработват и се молят да направят много мощна бомба, ядрена, но така и не успяват да го доведат до производство масово на такива, смят че САЩ могат и това ги притеснява. В резултат са успели да направят варианта на термоядрена, която могат да начукват на конвейр, но не е използваема както се представя.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 467
  • Vae victis !
« Отговор #2281 -: Вчера в 10:08:40 pm »
Моля пенсионерите у форумо да не сядат зад клавиатурата след 2-рата ракия.
Ако искате дълголетите, лягайте по-рано.

Ние, които още не сме още пенсионери - не ни мислете.
Както и не мислете, че ви дължим потрошени 5-10 минути да ви обясняваме, защо сте пили...

Неактивен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 194
« Отговор #2282 -: Вчера в 10:33:40 pm »
juliang, от сюич блейд до усъвършенствани шахеди, които всъщност са разработка на някакви тайванци, която Иран си купува от тях. Представяш ли си ако може да се запаси с енергия да прелита 10 000 км. А ако може да лети вечно ?

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 748
« Отговор #2283 -: Днес в 07:51:38 am »
Моля пенсионерите у форумо да не сядат зад клавиатурата след 2-рата ракия.
Ако искате дълголетите, лягайте по-рано.

Ние, които още не сме още пенсионери - не ни мислете.
Както и не мислете, че ви дължим потрошени 5-10 минути да ви обясняваме, защо сте пили...
Благодарности за съвета! Но тази публикация нещо ми изглежда на дрис-дрис! Та я споделям! Ти кво каиш по въпроса?           https://btvnovinite.bg/svetut/ukrajna-razgovorite-za-tomahouk-prinudiha-putin-da-se-obadi-na-tramp.html

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 467
  • Vae victis !
« Отговор #2284 -: Днес в 07:57:24 am »
Колкото е просто, толкова е сложно.

Старческият ти мозък отказва да приеме какво е казал Путин.

Няма да хвърлят боб, дали една томахавка има или няма термоядрена бойна глава.
Пак повтарям, неядрената томахавка не е нищо особено.
Не изпадайте в мокри сънища. Руска "крилата" бомба прави много повече поражения.

Иначе, Тъмп е написал една книга, как води преговори... Шантажа и театрото са задължителни!

Страхувам се, че фалиралият запад играе на руска рулетка.
Все нещо от Русия ще оцелее. Ако играта загрубее, ти - няма как...

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 445
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #2285 -: Днес в 09:01:39 am »
Ти ли бе мишко...

Искаш ли да ти кажа нещо под секрет - аз съм всичко това, дето ти си си мечтал да бъдеш. Затова и си ми толкова бесен.

Колко интересно.  :)
Останал си с убеждението, че си най-добрата комбинация на божието творение  :D и от погледа на твоята камбанария си си помислил, какви нещастници са останалите, как са ощетени от иначе прекрасния живот?  :D

Добрееее......, айде по пунктове:  ;)

1. Спортувал съм през целия си живот и всеки ден отделям минимум по 1ч, за да поддържам добро здраве. Никога не съм искал да бъда инвалид.  :) А повярвай ми, нищо случайно не се случва в живота на човек и то е това, което сам човек си го направи.  :)

2. Винаги съм искал да съм образован. Не съм бил горделив, да ида в университета, да направя две завойчета и да си кажа, като тебе: яяяяя..., тука големи глупости учат, да не си губя времето с тия тъпанари, да отивам да се реализирам както аз намеря за добре и къде - у цеха ощах.  :D

3. Никога не съм мечтал да работя бараба.  ;) Да обирам паяжините по цеховете. И понеже си голям привърженик на капиталистите, ще ти кажа под секрет, нито един от тях не е с оцапани ръце, потен вода не е пил.  :)

4. Знаеш ме мен, наблягам на веселата част от живота - спорт, риболов, ски, спортни коли  ;), и не на последно място ЖЕНИ.  :D

5. Нямам работно време, не работя на заплата, нямам началник, нямам зависимости.  :)

6. През ум не ми е минавало, че употребявайки алкохол се отличавам с високи нива на тестостерон  :D и да го демонстрирам с фотографии у форуми, как съсухрен лежа  :D по масите в компанията на празни бутилки бира и пълни пепелници.

Няма ли да пуснеш малко твои фотографии с опиянчвания, да те видим тук как пиеш, как другите не могат да те стигнат и какви мишки-трезвеници са?
Защо спря в това отношение, кое те накара?
Да не би случайно полемиките ти с мен да са повлияли?

Не се срамувай, дай някакви снимки с много хард опиянчено състояние, и да има и много пушене.  ;D Бахти и кефа!  ;D

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 675
« Отговор #2286 -: Днес в 10:21:40 am »
Добрееее......, айде по пунктове:  ;)

1. Спортувал съм през целия си живот и всеки ден отделям минимум по 1ч, за да поддържам добро здраве. Никога не съм искал да бъда инвалид.  :) А повярвай ми, нищо случайно не се случва в живота на човек и то е това, което сам човек си го направи.  :)
Спортуваш защото нямаш природните дадености да изглеждаш нормално. Ако не спортуваше сигурно щеше да приличаш на преял с МакДоналдс американец. Аз нямам нужда да спортувам, защото просто съм излезнал от поточната линия по-качествен.

2. Винаги съм искал да съм образован. Не съм бил горделив, да ида в университета, да направя две завойчета и да си кажа, като тебе: яяяяя..., тука големи глупости учат, да не си губя времето с тия тъпанари, да отивам да се реализирам както аз намеря за добре и къде - у цеха ощах.  :D
И къде се реализира? На дивана, лепейки BMS контролери за батерии и пишейки програми как се светват две диодчета. Щот това са те научили в университета. Не, мерси - практиката ми е дала толкова знания, че мога да натикам в калта всеки де е излезнал от университета с наръч дипломи.
И да - в университета учат глупости, големи глупости. Не забравяй че имам в семейството един де си взе дипломата за балакавър и сега учи за магистър. Ако не го влача по обекти чеп за каца нямаше да стане от него. А сега влиза в спор с асистентите и успява да им докаже че и те са пълна тъга.

3. Никога не съм мечтал да работя бараба.  ;)
Това което си мечтал е да получищ признание. Няма да ти се получи, щото си неудачник и си мързелив. Ако щеш отделяй по 10 часа в спортуване, това пак е мързелуване. Нямаш вътрешната потребност да се развиваш, да приемаш предизивикателства и да ги решаваш. Намираш си задачки които са ти по силите, решаваш ги и после се гордееш с това...

4. Знаеш ме мен, наблягам на веселата част от живота - спорт, риболов, ски, спортни коли  ;), и не на последно място ЖЕНИ.  :D
Пропилян живот демек.

6. През ум не ми е минавало, че употребявайки алкохол се отличавам с високи нива на тестостерон 
Дължината на пишката явно ти е водещата тема в живота. Разбираемо...

5. Нямам работно време, не работя на заплата, нямам началник, нямам зависимости.  :)
На мен ли ми го казваш?

Искаш да си доминираща личност, мечтаеш си да си некъв шеф. Е, всички видяхме колко си способен. Дори един модератор на форум с 20 човека не става от теб.
Мечтаеш си да си офицер, да имаш подчинени. Е, максимума който може да стане от теб е един фатмак - ще ти пасне и на стила на общуване, и на акъла. Докато някои от нас са си истински офицери от оная армия, която ти никога не си дори и виждал, какво остава да си служил.

Вече половината живот си си го прекарал, и нищо не си постигнал. Стопанската ти инициатива достига до ЕТ "Гошо Тъпото", която се занимава с ремонт на битови електроуреди. Финансовото благосъстояние го описах - инвестиционно злато по зъбите в устата и във вид на ланци по врата, както и "буркан банк" под дюшека.

Нещо почва да ми писва да се занимавам с личностат ти, честно...

• Много Напреднал
« Отговор #2287 -: Днес в 11:04:29 am »
Спортуваш защото нямаш природните дадености да изглеждаш нормално. Ако не спортуваше сигурно щеше да приличаш на преял с МакДоналдс американец. Аз нямам нужда да спортувам, защото просто съм излезнал от поточната линия по-качествен.
И къде се реализира? На дивана, лепейки BMS контролери за батерии и пишейки програми как се светват две диодчета. Щот това са те научили в университета. Не, мерси - практиката ми е дала толкова знания, че мога да натикам в калта всеки де е излезнал от университета с наръч дипломи.
И да - в университета учат глупости, големи глупости. Не забравяй че имам в семейството един де си взе дипломата за балакавър и сега учи за магистър. Ако не го влача по обекти чеп за каца нямаше да стане от него. А сега влиза в спор с асистентите и успява да им докаже че и те са пълна тъга.
Това което си мечтал е да получищ признание. Няма да ти се получи, щото си неудачник и си мързелив. Ако щеш отделяй по 10 часа в спортуване, това пак е мързелуване. Нямаш вътрешната потребност да се развиваш, да приемаш предизивикателства и да ги решаваш. Намираш си задачки които са ти по силите, решаваш ги и после се гордееш с това...
Пропилян живот демек.
Дължината на пишката явно ти е водещата тема в живота. Разбираемо...
На мен ли ми го казваш?

Искаш да си доминираща личност, мечтаеш си да си некъв шеф. Е, всички видяхме колко си способен. Дори един модератор на форум с 20 човека не става от теб.
Мечтаеш си да си офицер, да имаш подчинени. Е, максимума който може да стане от теб е един фатмак - ще ти пасне и на стила на общуване, и на акъла. Докато някои от нас са си истински офицери от оная армия, която ти никога не си дори и виждал, какво остава да си служил.

Вече половината живот си си го прекарал, и нищо не си постигнал. Стопанската ти инициатива достига до ЕТ "Гошо Тъпото", която се занимава с ремонт на битови електроуреди. Финансовото благосъстояние го описах - инвестиционно злато по зъбите в устата и във вид на ланци по врата, както и "буркан банк" под дюшека.

Нещо почва да ми писва да се занимавам с личностат ти, честно...

:)

Но ме кефи как се възпаляваш на всеки мой пост :)

:D

Тъпунгера изпъква все повече и повече - с всеки негов пост. Но пак повтарям - кефи ме как ти пуши задника докато пишеш.

:)  :D  ;D

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #2288 -: Днес в 01:32:58 pm »
Чувал съм един македонски ли, сръбски ли лаф беше, "личност без пари е лайно, а лайно с пари е личност"! Нещо такова беше!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #2289 -: Днес в 01:59:36 pm »
https://www.dnevnik.bg/burzi-novini/2025/10/17/4841499_burzi_novini_17_oktomvri/#4841695.    За Ветко прясни новини. Пиздин е свикал съвета за сигурност!

• Много Напреднал
« Отговор #2290 -: Днес в 03:17:52 pm »
Чувал съм един македонски ли, сръбски ли лаф беше, §1. "личност без пари е лайно, а §2. лайно с пари е личност"!

Ами значи Белия е по параграф §1,
ти си по параграф §2.
 :)