Сладур, бе! Сладур отвсякъде! - очарова ме тоя младеж... и май отнякъде го познавам???!!!
И съм сигурен, че той изцяло и абсолютно сериозно е наясно, че "вечен двигател" е невъзможен (все пак учил е физика!), но така, за да стане "приказката" и за да се "сложат" проблемите "на кантара" - слагаме от едната страна Топлофикация (една от най-мерзките грабителки на народа!) - слагаме от другата страна на везната МЕЧТИТЕ СИ и... почваме да клатушкаме кантарчето с простотиите и дивотиите в които ни набутват Управляващите (и в България, и Световните!!!) и... така дните на Живота ни отминават в един безумен Кръговрат, наречен още в древна Индия - Самсара...
... и от който безумен кръговрат дребната човешка единица, няма никакъв изход...
НО-О-О! - ако всички отделни Човешки Единици се съберат в ЕДНО - ще се отприщи такова Космическо Цунами, че ще издуха всякакви там дребнички "топлофикацийки" и пр. паразити, пък били те и Световни ПАРАЗИТИ...
и НЕ САМО "вечният двигател" ще направим... че и "машината на времето" ще създадем, но че и на Въртенето на Галактика ще сменим посоката....
Просто не си знаем Силата! - защото ни разединяват всячески, защото ни заливат и загробват в ежедневности....
и защото просто ни смятат за "бройка, която трябва да се редуцира"...
Иначе... просто иначе... Сократ си остава прав: "Нищо ново под Слънцето!"
Но пък и Джедаите са прави, като си пожелават: "Нека Силата БЪДЕ С Теб!" и "Нека СИЛАТА БЪДЕ С НАС!"
Тогава и 30 лв ще са достатъчни, за да стане Чудото! ... горе-долу толкова струват чарколяците на най-дребната ми "машинка" за Free Energy!