Хм...преди около 30-тина години, съвсем случайно ми попадна статия за предсказанието на някой си "ясновидец" (вече не помня кой), че до 2030 година, в развитието на човечеството щяло да има (при това съвсем официално признат) ТРЕТИ пол! (Чак сега ми изплува в спомените).
Тази информация явно не е направила впечатление никому тогава - абсурдно беше човек да си помисли, че ще започне да се осъществява на социално-психологично ниво, а не на еволюционно-генетично!
Само си спомням какво си казвахме - Как,
аджеба, човек ще мутира дотолкова (генетично, разбира се), че да се пръкне трети пол, на какво би приличал, как би се размножавал?
И естествено, като абсурдна теза, беше забравена за няколко дена само...но...ей го - НА!
Кой да знае, че "бълнуванията на някакъв луд" са реално пророчество?
В този ред на мисли, член 38 дискутиран от атос придобива друг смисъл. Липсата на термин "осакатяване на мъжките гениталии" не е заради еврейските и мюсюлмански традиции, а е заради това, че присъствието на такъв израз би превърнало в незаконна дейност всяка "трансджендър" интервенция. С прости думи смяната на пола при мъжете.
Не, Радико, в конвенцията се говори за
насилствено осакатяване. Когато някой смахнат реши да си сменя пола, той го прави доброволно, не насилствено! Така, че евентуален член (не просто термин) "осакатяване на мъжките гениталии", не може да се отнася до оперативни интервенции със съгласието на индивида! Т.е. операциите за смяна на пола не попадат под ударите на конвенцията, ако е включен подобен член, но...такъв просто
не е включен!!
Това не може да се каже обаче за ритуала
"сюнет". Това си е чисто насилие и осакатяване над деца, което много умело е избегнато да се спомене във въпросната "конвенция"!
Да, педерастията е болестно състояние! Да, предимно физиологично болестно състояние, макар и с тотални психични последствия!
Руският учен Левашов го доказва с практически изследвания:
https://www.youtube.com/watch?v=JIy7pvF6ISYЛошото е, че оттам тръгнаха всички "модни (транс...нещо си)" течения по-нататък. Дали ние сме позволили на някой гей незабелязано да се промъкне, докопвайки се до лост на властта, който му е позволил да задейства лавинообразна верижна реакция или е предварително начертан и стриктно следван план от ИГРАЧИТЕ?
Никой от двата варианта не ми действа успокояващо! Както се казва в един филм - Нищо не е случайно, а ние сме дребни пешки в такава грандиозна игра, че дори нямаме идея за размера на шахматната дъска...
Наречете ме ретрограден, но за мен общество, в което "
гей-това звучи гордо", бележи началото на краха на цивилизацията ни...