Важни са самите символи, Юлиане, нещо, което не вдяваш (не, че си хукнал да го проумяваш, де)
И двете работят, както два различни миксера биха работили, въпреки, че са с различен дизайн, просто единият е по-ефективен (за амазонски туземец биха били "вълшебен уред", въпреки, че го научаваш как да ги ползва).
Доколко важни са самите "символи" и точността на тяхното изобразяване? Кое е важно у тях - осмолъгълника или двете приличащи на букви знака от двете страни? Броя на линните отдолу? Кръга с двете дъги вътре? Броя точки? Двете "кули" отдолу и отгоре на кръга? Физичните размери на чертежа или съотношението между нарисуваните фигури в него?
Защото ако не знаеш, в момента изглеждаш като един туземец, опитващ се да обясни как работи миксер на друг туземец. Това ли е нивото на форума? Никой ли пък не го чопли любопитството дали това ще действа ако точките не са 3 а 5 или ако дъгите не са точно половинка от кръга, а четвъртинка, или ако осмоъгълника стане десетоъгълник...
За съжаление аз не усещам тия неща дето вие ги усещате, и се опитвам да намеря някой който да ми обясни как действа това нещо, за да мога и аз да го ползвам.
Това е холографска технология и тя работи, дори да са надраскани символите на някой крайпътен камък с парче керемида!
Тогаз к'во му пречи ламината или тиксото? Или понеже така бил казал някой преди 100 години затуй ние ще спазваме канона и няма да посмеем да пипнем и буква в писанието - ще го следваме като овци следват пастира...
"Хартиено тиксо" и "лепило за хартия" са съвсем различни неща - недопустимо объркване за "техничар" като теб
Ок, моя грешка, но мисля че всички (вероятно освен теб) схванаха какъв ми е въпроса.
Нищо няма да се случи - ще отслаби ефекта! Не е фактор самото магнитно поле, а ориентацията на символите спрямо Земята (осеверяване се нарича), понеже много от енергиите (за които ти си нарочно сляп) имат поток, ориентиран по паралелите!
Само да ти напомня че между магнитния и географския полюс има немалка разлика. Магнитните полюси имат смисъл само ако ще говорим за магнитното поле. Ако то не е фактор - за чий го намесваме изобщо? Или отново - ще следваме писанието на Вехтия завет - то е единствената правилна книга, другото е ерес...
И иконата и молитвата са ефективни методи (въпреки, че са на друго ниво), планински пейзаж също работи!
Това исках да чуя - ако нямам мастило в принтера, и една молитва ще свърши същата работа ...
Като си тръгнал да ги отричаш, без да имаш личен опит, защо изобщо питаш за далеч по-сложни за теб неща?
Целта ти и без това не е да разбереш каквото и да било, защо пишеш в тази тема, спасяваш ли ни, що ли?
Много си почнал да ги разбираш ти целите на хората ... Кат си толкоз запознат - обясни как функционира това. Дори и с термини които не разбирам докрай (или не желая да разбера ако така си решил). Или и ти само репликираш някакви неща от които идея нямаш как функционират, и отгоре на това ти липсва желанието (а вероятно капацитета) да разбереш?
Аре, да не те мъча толкоз...
Реално този символ идва от Китай и доколкото разбирам е някакво помагало за взимане на решения, когато си толкоз тъп и нерешителен, че ти трябва сламка за да решиш пикае ли ти се или ти се с*ре. Ето това предполагам е оригинала:
Защо феновете на Тюрен са решили че е някаква вълшебна история - идея си нямам...
Ма нищо де ... ако ви кефи и мислите че ви помага ... ползвайте си го...