Някой добър Човек би ли се заел с превода?
Благодаря!
Добър не, но един лош може да ти направи съкратен превод
:
Написаното на руски звучи така: крилце от прилеп, сушено 3 нощи на лунна светлина, стрито на прах и провесено през изсъхнало краче на къртица и средната част от опашка на съсел и в полунощ четена молитва и заклинание.
Кой ще разполага с такова време да налива и прелива по 40 пъти водата, да отпива на глътки по не знам колко пъти и накрая, като се погледне в огледалото - той вече полудял.
После следващата глупост: кислорода убивал всички вредни микроорганизми - добре...но той убива и всички полезни! Дори билките убиват полезната микрофлора в човека, чесана също, затова употребата им е строго ограничена.
От всичко казано за "живата вода" и от къде да се вземе тя съм стигнал до генералния извод:
Приготвена в домашни условия е толкова опасна, че води до насищане на организма с тежки метали, т.к. при електролизата се отделя колоид от електродите. Само ПЛАТИНАТА не отделя колоид. После отделянето на кислорода от такава вода не е проста работа, бих казал най-сложната и ако там присъства кислород, това означава допълнително подкисляване на организма, т.е. отново среда на онкология и обратно на това, което целим с живата вода.
Решението за мен е само едно:
Фабричен уред за жива вода с двойна протонна платинено-керамична мембрана, с която се отделя идеално водорода от кислорода и не попада никакъв колоид във водата. Такава мембрана се произвежда само и единствено в Япония. Такава вода става изключително наситена с водород, с мощен отрицателен заряд, без утайки и колоиди на метали, готова да влезе директно в клетките, като водата от растенията. Тук ще отбележа, че водата която пием е негодна за директна употреба в клетките, тя първо се зарежда с електричество от организма ни и чак тогава е годна, като той не успява да зареди всичката вода и тя се извежда, като ненужна, просто служи само за резредител на кръвта.
Пиейки жива вода ние употребяваме най-мощния атиоксидант и спасяваме всеки ден милиони клетки от смърт, т.е. удължаваме живота си, спестяваме жизнена сила на организма, да зарежда той водата, която пием.