EDM electronics, много грубовато се изказваш за хора, които не познаваш.
Това е много добра тактика да се отървеш от конкуренцията като я изкараш "луда". Защо да оставяш някакви си изобретатели да ти развалят "рахатлъка". Я по-добре първо да ги приберем "за лечение", пък после да ги "самоубием". Така действа енергийната мафия. В едно видео гледах една статистика - от 32-ма изобретателя на магнитни СЕ-двигатели, 28 от тях умират при инциденти и др. причини в момента, когато са тръгнали да патентоват. Знаем и случая с изобретателя на колата, задвижвана с вода - пил сок от боровинки заедно с "инвеститори" и умрял веднага на паркинга пред заведението. Въобще "мръсните номера" са ми ясни, защото и на мен се мъчиха да ми направят "инцидент". Злото броди по света и го поддържат груби хора, хора без морал, без култура, без съчувствие към ближния, въобще те са по-близо до животинското царство, отколкото до "божественото".
И това, че някаква "система" е заклеймила даден човек въобще нищо не означава. "Системите" са сбъркани изначално и докарват на власт хора като Хитлер, който също е "лекувал". Да не говорим за инквизицията в миналото - винаги някаква "глутница" от хора се е нахвърляла върху нещо, което не може да проумее. Даже хора, занимаващи се с наука, са горени на клада. Паисий би написал: "О, неразумний юроде!"
Така че, за Стефан Маринов ако някой каже лоша дума, или е конспиратор, или въобще нищо не знае за него.
п. п. И Стефан Маринов не се е самоубил, а е бил убит и то по сценарий. Гледах поне два филма, правени далеч преди смъртта му, в които подробно се показва как стават тези убийства да приличат на самоубийства.