Хопаляааа изтърва нервите .....
Сега и аз мога да си покажа рогцата ......
Ха сега мили Радико да си кажем както са нещатата ....
За щастие имам достатъчно изграден теоритичен апарат за да не се нуждая от тъпите ви експерименти от преди новата ера и да мога да предценя кое би работило и кое не а ти ме каниш да повтарям вашите глупости и да се принизявам нивото ви (правил съм го не е да не съм - с логичният резултат)
Та от това което си направил така и спестяваш резултата ..... що ли а?!?! ..... нема нужда да казваш не трябва много за да се сети човек ......
Анатемосвайте ме колкото искате - това грам не ме притеснява щото не вярвам в нищо преди да се убедя в истинноста му - а с крайните си реакции и циркаджииско поведение само ме амбицирате зорлем да ви заклъцвам - а щом се получава дали пък не съм прав, дали идейките ви са жизнеспособни?! - чии твърдения са по верни след като не държат критика и то от не особено умен елемент като мен?!
С тия ли си знания ш направите нещо бре?! - Съжалявам но егото ви не е адекватно на покритието. А си е само едно перчене лъжене мазане с цел трупане на някакъв актив който евентуално може да ви донесе ползи .... е сори - преча ви на цирка .......
Форума има админи - ако предценят че не съм за тук да си ползват правомощията и да ме разкарат - а до тогава цирк фокуси и ментеливи изпълнения няма да има поне до колкото зависи от мен.
Демагогията не е от моя страна Радико вие я ширите демагогията - аз работя само с логика обосноваване и доказателства.
Никой не ми плаща нищо за това което правя тук! Вече е въпрос на амбиция.