EDM electronics
Да си ни жив и здрав!
Живей си във виртуалката!
Не мога да те разбера, защо си се закахърил за мен и си мислиш, че съм заблуден или нещастен, като не веднъж съм ви хвърлял джокери за "чесане на пъпа".
Какви са тия виртуалки, тия глупости, винаги съм разсъждавал трезво и съм вземал правилните решения в живота. Не ми липсва нищо и най-важното живея така, както съм искал и мечтал. Къде ги виждаш тия виртуалки, за какви виртуалки ми говориш?
Не ми посочи какво съм пропагандирал на безпочвените ти обвинения?
За комунизъм ли ви говоря, за какво? - та аз дори дума не съм обелвал, прости ти направих деликатна забележка, да се усетиш, но ти продължаваш.
Аз може и да съм комунист
, но го практикувам на партийните нелегални събрания, не съм ангажирал никой тук с настолните ми книги на Маркс, Енгелс, Ленин и Сталин и идеологията ми.
Ако някога съм правил политически коментари, то те са били антиглобалистки, анти соросоидни. Но това е било отдавна. Глобалистите в САЩ наричат комунисти, защото те не познават руския комунизъм, за тях те са комунистите поради техния интернационализъм.
Запознай се малко с тия понятия и идеологии, не говори празни приказки и не мога да разбера в какво ме обвиняваш, аз като антиглобалист и антиколониалист комунист ли съм или антикомунист?