- Тате, тате, защо като имаме толкова много злато го изнасяме, а внасяме боклук от Италия? Не съм съгласен с тази логика, много идеалистично звучи, като демокрацията. Реалността е по-различна.
Аз по друг начин ги възприемам тия "сигнали:
Обществена тайна е, че дубайския бизнесмен има контакти с руски бизнесмени, но и със западни. Руски означава, че е напълно възможно да поддържа руски интереси в неофициалната власт у нас. За него ограничения - санкции. Тук честността, почтеността и законността не играят никакво значение за колонизатора, важен е интереса. Законността и честността са понятия за балъци, демокрацията също. Колонизатора не иска нищо повече от поставените си цели и интереси. Основният интерес около който се върти всичко по нашите ширини е сигурен кордон /Триморие/ между Русия и Германия - да не са заедно, че лошо.
БоК Буда се е доказал, като покорен слуга. Той много обича да го тупа по рамото колониалния началник.
Турили са му досието на трупчета още от времето на автоджамбазлъка в Чехия. Има толкова много компромати, че могат да го сринат, когато кажат. Защо обаче да го правят, нали колониите се управляват от местна покорна администрация, а той се е доказал, като такъв. Иначе не е никак глупав, не направи тази грешка да трупа пачки в западни банки, като Садам, Кадафи и много руски олигарси. Една заповед и се прощаваш с тези спестявания. Има много пари, но не може да ги похарчи и са по-скоро бреме, постоянен стрес. Наследниците му ще го споменават с добро, ще викат нашия дядо много добре се грижеше за нас, на него дължим всичко - честен човек, не крадец, като комунистите.
Въпрос с повишена трудност:
- Колко пари открадна Тодор Живков от държавата, колко имота?
За изборите, аз не съм сигурен, че народа го е избрал. Всичко е една манипулация, едно нагласяване, едно носене на чували, едни кебапчета, едни емисари с пари за гласуване, подмяна на протоколи - това е то демокрацията.
Видяхме и в САЩ как се правят избори. Великият писател Марк Твен /американец/ го е казал:
- Ако от изборите зависеше нещо, то те щяха да бъдат забранени! Та защо колониалното право няма нищо общо с основните принципи на правото - справедливост и възмездие?
Защото, какъв пример ще даде големия началник, на следващия, който ще заеме поста на тоя боК, като знае каква участ може да го застигне. Ще го пенсионират, а на негово място ще израсте следващия колониален метастаз - един дето мълчи кът риба
.