Аз лично очаквам с нетърпение да се зачаткат Великите сили, да премерят сили така да се каже!!! Само с надуване на бузи и тропане с крак нещата в света няма да се оправят. Трабва си една хубава, здравословна Световна Война. И не ми обяснявайте, че войната е лошо нещо и всички ше го усетим дебелия накрая, защото няма да повярван на нито един!!! Ако беше наистина толкова лошо от Втората световна насам щяха да бъдат унищожени всички оръжия, но реалността е друга, не само че не се унищожават, но се измислят все по-нови начини за унищожение на человеческий род. Както е казано: "
По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай."
От доста време имам чувството, че се намирам на пресконференцията на предстоящ боксов мач. До тук се дадоха интервюта от двете страни, обясниха колко са добри, минаха през кантара, гледаха се лошо в очите известно време, сега пак дават интервюта и журналистите обясняват колко по-добър е единия или другия. Но нито журналистите, нито сеирджиите, нито лошото гледане ще решат мача... битката винаги се печели на ринга!!! Лошото е, че винаги съдията е купен и не отсъжда правилно, а в тоя случай даже няма да има съдии, така че ще има много удари под пояса и т.н. забранени прийоми. Надявам се обаче мача да се играе до пълен нокаут... или ако някой не се уплаши, подвие опашка и избяга от ринга
Чакам с нртърпение да летят ракети, самолети, танкове и други устройства за унишожение, докато някой не легне на пода, а другия не вдигне победно ръцете. И пак ще повторя за неразбралите:
ПО-ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ, ОТКОЛКОТО УЖАС БЕЗКРАЙ!!!