Хубаво си цитирал магьосника, виждам че мерки не си взел, така че приемам че обръщението "гей" е допустимо спрямо другите списвачи в този форум.
Къде и кога съм използвал съществителното "ГЕЙ"?
Защо си такъв постоянен, долен, демократичен лъжец?
Защо си измисляш и постоянно ми слагаш думи, които никога не съм казвал?
Та така, гейче младо, за пореден път ще те уведомя, .......
Защо използваш такива обидни квалификации, които не са и верни?
Родителите ти са били университетски преподаватели, не вярвам да не са полагали крайни усилия, да те възпитат правилно. Явно не са успели - просто си се оказал брак, бракова продукция. Не може те да си били БКП, ти ЦРУ и СС-Хитлер.
Беше казал, давайки себе си за пример, че под крушите падали и ябълки.
Да ти кажа, не си прав!
В твоя случай под крушата е паднала много гнила круша, но тя не е ябълка. Михаил Кузвом е същия, като теб. Той е на 75 г., а няма грам възпитание. Също си служи с обидни квалификации, защото не може да отговори на неудобни въпроси, дразни се от тях - нарича ги простотия, а и днес лъже, като дърт циганин
, каза горе, че тези въпроси били отправени към теб, прадстави си.
Как ще ти поставям въпроси, когато теб те няма?
Въпросите поставих многократно на него, но той мълчи кът суек и наблюдава форума от далече, кът мишкар, едва днес набра смелост, да се появи, разчитайки ти да го защитаваш.
Питай го първо, дали джинса му има нещо общо с онази власт, която набиваше горещи кибритени клечки с керпиден и въртеливи движения в ноктите на баба ми - квази шумкар преди 9-ти септември
и й строшиха гръбнака и тазобедрената става?
Ще разбереш що за гени носи.