Слава на Бог Путин и Вселенският президент, президентът на Млечният път и цялата слънчева система, Президентът на планетата Земя, въздесъщият, безсмъртният, възкръсналият от многото двойници, който се намира и в Кремал,
и във фризера едновлеменно
, и
ф'устите на долните фашаги!
Честит День победы таваришЧи! Честито 9-того мая! Днес е специален празник за мен - ще пия уиски
за победата над фашизма.
Мои приятели -
бъдещи партизани ме поканиха на обяд, да гледаме парада и да се почерпим за попедата над вашагите.
Аз по принцип чеша пъпа, докато други работят за единия "капиталистически" залък
, стареят скоротечно, белеят
, хваща ти прогерията и саркопенията
, намалява им тестостерона от простотията им - превръщат се бавно, но сигурно в жени.
Да са живи и здрави! Михаил Кузмов,
защо се срамуваш, да си признаеш публично, че джинса ти има нещо много общо с онези, които инвалидизираха моята баба-шумкар?
Това, да си мълчиш, като задаваш въпроси или разсъждаваш на глас, кое било измислено и кое не, не те оневинява.
Ти явно имаш угризения! Ти явно си един
оплаквач - "пострадал от комунизма" със заплата от 470 лв. /при минимална 100 лв./ в Института по изобретенията, явно за тия кифтета дет си ял тогава, без да си направил нито 1 изобретение, ти се вижда малко - хилядарки си искал за дето си чесал пъпа на младини.
Да знаеш, ти си много по грешен от
Горелката.
При него греха се смекчава от факта, че той все пак е бил комсомолски секретар, работил е в Държавна сигурност и родителите му - вдигнали юре-аман
от него, са били комунисти.
Софийската гъзария го е преобразила. Зъл дух го е обладал. Русофобията мира не му дава.
Бата ти Джул е = (Иво Инджев + Соломон Паси + Божидр Димитров) на форума.
Русофобомера при него зашкалва! Той е много болен ментално! Трябва му ТЕЛК!