Според мен обаче това ще бъде до време ( да ама не пикси) нахлузват ни го!
Кой точно ти го е нахлузил и къде?
Руснаците ли ти го нахлузиха или някой друг?
Измислица на ЕС в стила на късния комунизъм, когато един разпадащ се строй измисля фикс идеи, откъсвайки се от реалността.
Пак за всяко нещо обвиняваш "комунизма". Какво общо има комунизма с фикс идеите на западния капитализъм? Каква фикс идея е бил измислил социализма, като се е бил откъснал от реалността? Аз за такова не знам. Само да се намираш на празна приказка и пак някакви комунисти да са ти за еталон на простотия, без да признаваш, че коня /запада/ отива у ряката и си прави сепуко във всяко едно отношение, не само бутафорията "зелена сделка".
По-правилно е да се каже: Такава простотия и лъжа за екологията не сме виждали дори през соца, защото тогава хората са разсъждавали адекватно - построили са ТЕЦ и АЕЦ, а сега ги разрушаваме, за да могат една шепа капиталисти-шайкаджии да окрадат народа и държавата, така както не са правили комунистите, защото Тодор Живков дори е ходил със скъсани чорапи, не да изнася капитали на запад от крадени пари, както сега правят демократите и евроатлантиците.
Паралелно със "зелената сделка" върви и "хранителната" сделка "
Зеленото жабче".
Забележи в големите хранителни вериги вече какви знаци поставят на продуктите масово. Има едно лого със "зеленото жабче" почти на всички захарни изделия. Това означава употреба на брашно от скакалци, червеи и брашняни бръмбари. Твоите внуци ще ги ядат тези неща - тези ли ми хвалиш толкова време?
ЕК е приела, че такива брашна от скакалци и хлебарки ще се поставят вече и в хляба, без да е нужно да се предупреждава народа.
Какво наследство ни остави ти Михаил Кузмов?Голям борец за свобода се оказа - ще плащаме за въздуха, който дишаме и енергия, която е по-скъпа от нормалната, ще ядем скакалци насила - това било свободата. Кел файда, че мога да ходя на екскурзия в Гърция в замяна на тази "свобода", да ми турят червеи на прах в хляба, скоро и принтирани пържоли, да плащам въздуха, който дишам и скъпа лъжовна енергия, която не искам?
На Тодор Живков скъсаните чорапи по ми харесваха...
Кога ще поумнееш
Михаил Кузмов, кога ще порастнеш, кога ще ти дойде акъла, то един живот не ти стигна...