Факира, а теб кефи ли те всекии ден да те осведомяват за моите оловни обувки? Не се ли чувстваш като в училище за бавноразвиващи се, на което ЕДМ-а е възпитателка?
А и да ти кажа честно... вече си показал че съм толкоз паднал в твоите очи, че ми е през малкия дали няма да се срина още малко..
Ти не бери грижа и само се отпусни, аз ще те досрина.
Моята модераторска задача е, на такива изхвърлячи като тебе, когато им залепне гъза на тавана на Мазето.нет в което пише простотиите си, да го изстържа от там не с шпатула, а с мотика.
Бъди благодарен за общуването си с мен. Научи доста житейски уроци. Отдавна не си се изхвърлял с "градски начин на живот", ср. Плейбой, смокинги с които подписваш договори /
виж висят ти цървула и оловния ботуш отзад /, няма ги ония изхвърлии за голямата пиячка и пушенето - кротна се.
Разбра, че това не те прави велик, напротив...
Не се присмиваш вече на мои постове за здравословни процедури. Това е добре, защото в противен случай предизвикваш съдбата и когато яйцето опре на гъза, тогава ще се сетиш какво съм говорил.
Вместо да попиваш знания и опит, ти се подиграваш. Подигравай се, самоосмивай се на собствените си простотии, както аз ги подигравам - с право!