Автор Тема: Карашик и калабалък  (Прочетена 14279 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 956
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
Re: Карашик и калабалък
« Отговор #150 -: Вчера в 08:06:37 pm »
....... Хаука ? :)
Уот ис дис?????
Хас кар му кар.....  ;)   менгянино....  :D

Слушай сега, Горелчо,
не е лесна моята, де ти разправям тия неща, дато баща ти ги е набивал в твърдата глава, а ти си се правил на по-голям професор от професора. Държал съм над 100 изпита при професори и комисии от такива, винаги съм си имал приказката с тях и са ме уважавали за позицията ми ей по тия въпроси дето тука дискутераме.

Никак не е случайна полемиката ми с теб, нищо не става без волята на Господ - всичко е от него Исус Христос. Приеми, че за съм просто един негов инструмент.
Баща ти се радва, че аз съм неговия заместник сега, защото ти винаги ще си останеш неговия син, колкото и да си калпав, колкото и да си некачествен.  :)

Въпреки, че си изневерил на семейната традиция и си преминал на отсрещния бряг по идеология, все пак аз те уважавам, защото родителите ти са били преподаватели - респект, и си сукал от червени петолъчки, преди да си се озъбил на баща си. Осъзнай се. Идват времена ще ти трябва партийния билет и трудовата книжка от ДС, сигулен съм, че не си ги изхвърлил или запалил пред Народното събрание  :). Обещавам ти, ще помогна утрешния ден, да те реабилитираме.

Цяла Източна Европа ще са окаже в сферата на влияние на СССР2.
Аз съм от бъдещото управление на страната.  ;) - подмазвай се....  ;)

Дистанцирай се от пловдивския потомствен фъшиС, той е най-скиртата лимонка та Сорос у форума - крадец на винкели.  :)
За него прошка няма да има....

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 750
« Отговор #151 -: Вчера в 08:34:41 pm »
Ей, патладжан... теб поради некадърност та уволниха от управлението на един форум... тръгнал държавата да управлява...

Първо да извади подводницата от дъното на пристанището в Новоросийск тоя СССР2, после да гледа към Източна Европа... :)

А,да... и да си прибере продъненото корито от Бургаския залив, че не е ясно кога ще потъне :)

• Много Напреднал
« Отговор #152 -: Вчера в 08:50:03 pm »
Джон Миршаймер
Нека американец да ви го каже.
Не са всички американци са пропагандни идиоти. Има и много обективни и нормални люде.
Чуйте го от него:

<a href="https://www.youtube.com/v/LGPwAPZts0o" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/LGPwAPZts0o</a>

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 4 638
  • Vae victis !
« Отговор #153 -: Вчера в 08:58:04 pm »
Алтернативно надарения?:

- Кефехте ли се на ударите по Руските енергийни обекти?
- А Устайна остана ли без ток и енергетика? Самите си признаха: още 2-3 удара и сме окончателно out of range!
- Нещо гръмнало kid. Ако това беше подводница със всичките си оръжия, щеше да отнесе цялата бухта!
- И понеже опряхте до пиратството, то черноморските области ще ви ги вземат.
- На всяка ваша гайка с обратна резба получавате огромен прав болт!
- Упс, имате пари само до пролетта. Конфискувате активи? Краднатото няма да отиде в Усрайна... То ще отиде за еУропското ВКП, което ще ви излезе златно! Даже мога да ти докажа защо, но не си правя гаргара с здравия разум.

• Много Напреднал
« Отговор #154 -: Вчера в 09:14:28 pm »
Нека американски специалист да ви каже, какво ще се случи при присвояването на 300 милрд чужди пари на Русия, не да го чувате от някакви "комунисти".
Нали си ме знаете - аз обичам американските източници, черпя от източниците на врага.

<a href="https://www.youtube.com/v/Tz6GjftHdpo" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/Tz6GjftHdpo</a>

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #155 -: Вчера в 09:19:49 pm »
Нека американски специалист да ви каже, какво ще се случи при присвояването на 300 милрд чужди пари на Русия, не да го чувате от някакви "комунисти".
Едва ли ще ги вземат!
Хората на Тръмп тия дни обясниха на евро-геювити, че ако краднат, ще краднат неговите пари!
Които е договорил с Путин как ще се харчат...

М'а к'во разбираме ние, не сме завършили зидаро-мазаческият институт  :-X

Активен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 250
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #156 -: Днес в 12:54:08 pm »
Ако някой изпитва затруднения да си узакони изкараните по неведоми пътища левчета, решавам проблемите курса е 4 към едно.

• Много Напреднал
« Отговор #157 -: Днес в 02:13:15 pm »
Ако някой го сърби от евроатлантическа краста, ще му реша проблема, ще го начеша тъй хубаво, че ще го прежуля  :), курса - цената е според зависи, може и безплатно, може в краен случай и в левро;)

Ще му изпиша рецепта за антистрес - участник в гей-парад на първа линия до трибуната:)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 534
« Отговор #158 -: Днес в 02:23:02 pm »
                                                                                          Държал съм над 100 изпита при професори и комисии от такива, винаги съм си имал приказката с тях и са ме уважавали за позицията ми ей по тия въпроси дето тука дискутераме.

Никак не е случайна полемиката ми с теб, нищо не става без волята на Господ - всичко е от него Исус Христос. Приеми, че за съм просто един негов инструмент.

Дистанцирай се от пловдивския потомствен фъшиС, той е най-скиртата лимонка та Сорос у форума - крадец на винкели.  :)
За него прошка няма да има....
Майкуууу! Що не казвате бре? За малко да пропусна собственият си апокалипсис! Начи ще има коалиция с кокорчо за бъдещото управление! Даже и господ се влключил! Ма няма начин, 100 изпита и 2 магистратури, е такъв ще си изберем за управляващ! То и професорите вместо да му четат лекции от него вземали акъл! Горките!     И ся ко? Винкели, фашисти, оловни обувки, горелки, приключваш като вземеш властта! Въпрос към сливенската психиатрия, що ги пускате по коледа тия?

• Много Напреднал
« Отговор #159 -: Днес в 02:32:50 pm »
На Кокора знаеш ли защо му викат така:
Увредил го е мноооооого голям, като му е влязал до тапа  ;), колкото на самуиловското магаре.  :)
Дзъркелите му изскочили на тоя. И ти за него ще гласуваш?  :D

Чухте ли колеги, Михаил Кузвмов си е харесал партия пълна с педали?  :D
Ваща верица соросляци загубени...

Ще се обадя в помощното училище в Пловдив за бавно загряващи, да анулират дипломата на Кузмов - тоя не може две изречения смислово да върже, изразява се като мангал от Столипиново.

• Много Напреднал
« Отговор #160 -: Днес в 05:07:04 pm »
Еврозоната в която се тикате да влизате - какво я очаква?
Българските тъпанари ще загробят финансово България, защото техните компетенции не са по-големи от тези на някои участници в този форум - "интелектуалци и ерудити", разбиратели от финанси, които не са направили 2 лв. от собствен бизнес, капиталисти:

Нека Макс Баклаян ви го каже - право куме фочите:
Знам, че не искате да се ограмотявате, но на вас такава ви е природата. Вие когато е трябвало да учите, не сте учили - бляли сте гаргите, камо ли и сега на дърти години да се разучите. Аз ви давам материали, а то си е ваша работа.

<a href="https://www.youtube.com/v/97iqQx5heS8" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/97iqQx5heS8</a>

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #161 -: Днес в 05:46:24 pm »
EDM, не ги рабираме с теб тия високи материи, не сме еврогейци.

Дано поне да чуят, колко струва нормален електромобил в Китай.
Това поне би ги ударило като с чук по главата.
Другото за еврото няма да пробие пропагандната м'ъла.

П.п. Дано на повече им светне, оти ги ручаме жабетата в Украйна.

– Вуте, ако изручаш тая жаба, че ти дам сичките пари от кравата.
– Ооо, одма я изядам – зарадвал се Вуте и глътнал жабето.
Дал му Нане парите. Умълчали се, вървят към село. Нане взело да го хваща яд, че заради един зевзеклък е изгорял с парите за кравата и за наказание Пена ще го прати да спи в обора. Вуте пък се притеснил, че от утре селяните ще му лепнат нов прякор, дето е изял жабата. Вървят и мълчат двамата и хоп - на пътя им още една жаба. Светнали му очите на Вуте и промърморил
– Нане, че ти върнем парите от кравата, ако изручаш жабата!
Нане не чакал да го кандърдисват. Глътнал жабето и си взел парите от Вуте. Уж доволни, вървят, но пак мълчат умислени. Пазарлъкът е честен и спазен, ама нещо нагорчава. Вървели, що вървели, мълчали и сумтели. По едно време Нане изокал:
– А бре, Вуте, ние оти ги ручааме жабетата?

А тази маса не е за преговори. Тази маса е за помен. Поменът на българската илюзия, че някой там горе го е грижа за вас.

Сервитьорите сте вие. Сметката е за вас.

А те просто ще се наядат и ще си избършат мазните пръсти в надеждите ви.

Отворете си очите. Месии няма. Ще има само глад.

С обич,

Братя с Грим
« Последна редакция: Днес в 06:14:38 pm от VITAN »

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 750
« Отговор #162 -: Днес в 06:31:19 pm »
Отворете си очите. Месии няма. Ще има само глад.

Това че няма да има месии го обясни на патладжана - той още чака с хляб и сол на Дунав мост да дойдат да го освободят за пореден път.

А нас с дараците и с оловните гащи да ни плашиш с глад е смешно. Разбирам че теб ти се е свило сърчицето да не ти секвестират житцето, ма нас с протритите потури това не ни засяга ама хич. :)

И малко от прашните архиви:

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #163 -: Днес в 08:49:17 pm »
https://www.mediapool.bg/rusiya-prie-zakon-za-izzemane-na-zhilishta-na-hora-izbyagali-ot-okupiranite-teritorii-v-ukraina-news378325.html.  Боже, кокошкарите с какво се захванали!  Ще гласувам за новият управляващ от психо диспансера в Сливен, щото той и комшийката 1:1!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал