Е В Р И К А Светна ми, открих, разгадах го!!!... Доста просто е!
Значи така! Имаме регулиране на финото тяло на човешкия организъм като от концентратора /цилиндъра/ се излъчва етер/прана с две точно определени честотни и амплитудни характеристики, които са характерни за здравото човешко тяло /Ин и Ян на здравия човек/ и имат ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ.
Това се получава с ефект на концентриране на магнитното поле с кристалната решетка на въглен и перпендикулярно отклоняване на част от потока електрино, който тече от единия магнит към другия. Но това не значи, че когато част от потока е отклонен и се излъчва перпендикулярно от основния поток, имаме наличие на характерното за здравия човешки организъм поле. С няколко думи, концентраторът ще работи/концентрира/излъчва настрани от основния поток даже и когато имаме само наличието на проста консрукция, която се състои от два магнита и между тях въглен.
Другото е важното! Как този перпендикулярен поток ще придобие характерните за здравото човешко тяло характеристики? И тук вече ми дойде наум въпроса, защо се използват точно определени видове метал за самите цилиндри. Нещата са много прости в действителност. Имаме кристална решетка на въглен, който отклонява част от потока електрино. Но имаме и метална тръба, която също има определа кристална решетка!!! За какво, аджеба, се използват ТОЧНО И САМО четири вида метал
? Ми много просто,
ЗЛАТОТО, СРЕБРОТО, МЕДТА И ЦИНКЪТ са филтри на електриното, и когато то преминава през тях, придобива характерните за здрав напълно здрав човек характеристики на Ин и Ян. За да стане това, трябва да имаме пълно фиртриране на всички частици/вълни електрино, т.е. от цилиндъра не трябва да се изпускат частици/вълни електрино освен с точно определените характеристики, т.е. цилиндърът НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ИМА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ДЕБЕЛИНА НА СТЕНАТА /някакъв минимум дебелина - не по-малко/!
За магнита е ясно, колкото по-мощен е, толкова по-добре - за предпочитане неодимов. Но за въглена нищо не мога да кажа. Въгленът, какъв е? Дали руснаците не са използвали и графит, който също е добит от земната кора минерал? И ако е въглен, как трябва да е обработен, за да се получи свойството да отклонява електрино. Все си мисля, че руснаците използват някакъв вид въглен с широко приложение И ГО ПРЕЧИСТВАТ В ГОЛЯМА СТЕПЕН, за да получат, по-възможност, наличието на въглен без други органични и минерални примеси, КОЕТО БИ ПОПРЕЧИЛО НА СВОЙСТВОТО НА ЦИЛИНДЪРА ДА ОТКЛОНЯВА ЕЛЕКТРИНО! Мисля, че е много важно, каква е структурата на молекулата на въглена!!!
ТОЧНО ВЪГЛЕНЪТ Е СЪРЦЕТО НА ЦЯЛАТА КОНСТРУКЦИЯ!!! Нещата наистина са прости. Имаме НАЛИЧИЕТО НА МАГНИТИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ КАТО ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ ЗА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ЕТЕРНО ПОЛЕ, ЗА КОЕТО НЕ Е НУЖНО СЪЗДАВАНЕТО НА КАКЪВТО И ДА Е ГЕНЕРАТОР НА ПОЛЕ ИЛИ ЧАСТИЦИ! Имаме и ОТКЛОНЯВАНЕ НА ЕТЕРНОТО ПОЛЕ НА МАГНИТА С ЦЕЛ ИЗПОЛЗВАНЕТО МУ. Имаме и ФИЛТРИРАНЕ НА ЕТЕРНОТО ПОЛЕ ДО ХАРАКТЕРНИТЕ ЗА НАПЪЛНО ЗДРАВ ЧОВЕК ИН И ЯН. Имаме и самостоятелно взаимодействие само между двата цилиндъра, без участието на биологичен организъм! И всичко това обединено в една конструкция, КОЯТО НЕ ИЗИСКВА ЗАХРАНВАНЕТО Й С ВЪНШНА ЕНЕРГИЯ! Ей богу, египтяните наистина са били гении!!!
caduceus,
Мисля, че помогнах много!