Колеги, прочетете много, много внимателно статията и вникнете в експериментите, с които човека доказва това, което твърди и ще мислите по друг начин. Всичко гениално обикновенно е много просто, но човека така е устроен, че винаги си усложнява живота.
Тези супер малки северни и южни магнити не, са метални,те проникват през всичко и от тях е изградено всичко включително и атомите, те са градивните частици на материята и когато се движат в метала те определят магнитните му свойства, защото се движат противоположно и така създават двата полюса северен и южен. Всичко това Лидскалнин доказва с елементарни експерименти. Аз поне три пъти четох статията, докато вникна в нещата.
Даите определение за електричен ток и го докажете с елементарен експеримент, като Лидскалнин, е няма да стане, защото такива частици, като електрони, позитрони и други не съществуват в природата. Това от, което е изградена материята, са именно тези микро северни и южни магнити, които се въртят по двойки в спирала на дясно, около една неутрална частица и при различни комбинации създават и удържат химичните елементи и всичко около нас. Името на частиците, които се движат в проводника не е от значение, дали са електрони или северни и южни магнити, не важно, важно е да се вникне и разбере същността на понятието ток
Лидскалнин е знаел тайната за построяването на египетските пирамиди и я е приложил на практика, като е построил огромен каменен замък във Флорида с камъни по 5-6 тона и повече, абсолютно сам, а е бил дребен на ръст и около 50-60 кг.. Капанадзе в едно от изказванията си твърди, че също знае, как са построени египетските пирамиди. Е, задаите си въпроса, защо още никой не е повторил генератора на Капанадзе? Ами, защото Капи е много хитър и ни води в заблуждение с разни Тесла трафове, рарядници и подобни глупости - хитрец....
Не ме съдете, тази теория не е моя, аз само я представих пред вас, но интуитивно усещам, че това е истината или много близко до нея. Поздрави!!!