Здравей колега ventsy74,
Пиша тези редове защото почваме старата песен на нов глас.
Какво целиш с този ТТ? Отговор, не знам, че опитам, време за губене. Тъй като ме е страх да загубя пари и средства, ще го пиша във форума някой да ми отговори. Страхът идва защото караш на интелекта, но липсва интуицията, да не говорим за Любовта.
Да получиш СЕ трябва нелинейна среда или нелинейна система, където става смесването на две или повече сили на 90 и повече градуса да имаме "вечно" въртене, казано по друг начин честотно-фазово свързване.
При две сили ти трябва двете сили да са на 90 градуса както е при двуфазен ток, при три сили е на 120 градуса, както е при трифазен ток. Както казваше "Чичовото" който си го може си го може, другите да гледат и да се учат. Да блъскаш само баластра, до никъде не се стига, липсва цимента и баластрата става плаваща и потъваш, по-леко е ако е групово, сиреч с форума.
Това беше лирическо отклонение.
С един ТТ нищо не се постига, защото не можеш да постигнеш дефазиране на 90 градуса, даже и с екран, може дефазирането да е близко до 90 градуса но само толкова, най-много да запалиш светодиод, енергията е малко и няма практическо значение, а само психологическо. С два ТТ същото положение, с три ТТ вече си на верния път и може при оптимална настройка да получиш добра СЕ. С четири или повече ТТ вече няма да има проблеми в настройката.
Идеята за четири и повече ТТ надали е идеята на Капанадзе, според мен е зиг-заг свързване на бифилярка, от патент на Тесла за електромагнити. Но генератора на Капанадзе може да вдъхнови за нов прочит на СЕ.
Усети любовта в сърцето и ще видиш верния път, който описах, ще изчезне Страха и устрема ще дойде.