Благодаря, ще го разгледам. Само дето изтеглих някакъв *.торрент файл, а никога не съм работил с торент-ове. Знаете ли как да активирам линка, за да изтегля файловете?
Аз просто искам да предизвикам мислите ви, защото според мен затова не се получава това, за което се борим. Понеже ТЕ не могат да удържат свободното разпространение на информация, логично е единия от начините им да предотвратят разпространението на тези технологии е като залеят интернет пространството с грешна информациа. Например за всяко истинско откритие - 100 неистински, така че хората които се занимават да се мъчат, мъчат, мъчат, докато не се откажат, самоубеждавайки се че е невъзможно или че всичко е измама. Докато хората не достигнат нивото на отчаянието и се примирят...
Ето например, Ребел ми дава този списък с устройства, но той е толкова дълъг, че човек може би дори си казва че щом го има - няма страшно. Някой ден ще го направя. Удовлетворява му се първата човешка нужда - нуждата от сигурност и нещата утихват. Как да си обясним иначе бездействието или неуспеха пред морето от готови за направа, стъпка по стъпка проекти.
Ако искаме да успеем, трябва да променим мисленето си и действията си.
Тео, ами ако не копираме, тогава:
1. Нужно ли е всички да преоткриват топлата вода
2. Не е ли смисъла да споделим информацията за всички които искат, ЗА ДА я копират?
3. Не е ли най-бързия път към успеха следването на нечии стъпки, които са довели до успеха?
Разбирам те че то иска труд и усилия, но ако ти например си успял и си пожелал да споделиш със света какво си направил, представи си че никой не го копира, защото всеки би искал да се мъчи да го направи сам...тогава къде е развитието и решението на енергийната криза и робството??