RUS
Колеги
Във връзка с проблема се отклонявам от темата за Райф, ако админът реши - да премести поста. Слагам го тук за да се види по-лесно от който трябва.
От десетина дни тествам начина за струкуриране и зареждане на вода за земеделски цели на Шаубергер, вижте линка от поста ми в съответната тема. Нещата са изключително прости и ефективни, стават и за медицински цели, водата в края на процедурата е направо невероятна. Заряд 10 от 10 възможни, мека, подобна на слънчева когато се ползва за обливане. Преди малко си направих два литра за пиене, от седмица я тествам върху себе си във всякакви варианти и се чувствам перфектно. Повечето болести са поради недостатъчно проникване на вода в клетките, натрупване на токсини и шлаки и изсушаване на тъканите, някой беше казал - "вие не сте болни, вие се жадни"...
Мисля, че не пречи да се опита и този метод в съчетание със "нормалното" правене на жива вода. Как се работи:
1. Взема се едно глинено гърне с вместимост поне 3-4 литра /всеки си има в къщи предполагам, а ако не -купува се, евтини са/. Добре е да е с яйцевидна форма, но и друго става - просто тогава водата губи по-бързо заряда. Ако се употребява в рамките на 1-2 дни няма проблеми с деенергизиране, в яйцевидното стои по десетина дни с леко спадане.
2. Оголва се малко дебел меден проводник - със сечение 2 кв. мм. и нагоре, този за инсталации е идеален. Изглажда се, да няма чупки и неравности. Правят се три витки спиралообразно, по посока на часовниковата стрелка гледано отгоре, външната да пасва по периферията на дъното. Разстоянието между витките е минимално, общо взето цялата тел е в края на кръглата основа, намотката е плоска и лежи на нея. Целта на цялата работа е да се стимулира оживяването на водата в присъствие на мед или медна сплав - енергиен катализатор е. Шаубергер го е казал, проверих - вярно е.
3. Сипва се до две трети от гърнето чиста от примеси вода, аз ползвам кана Брита но може и с минерална, в никакъв случай от чешмата че е мръсна и с хлор.
4. Бърка се енергично с дървена лъжица или лопатка, няма значение първо в каква посока - поне 15-20 секунди, при повече вода - 25-30. Например при 15 л- вода не става с под 25 секунди, трябва да не се усеща съпротивлението на водата при бързо въртене.
5. Оставя се вихърът свободно да се върти докато почне да спира. Десетина секунди преди да е спрял, се почва бъркане в обратната посока, водата се турбулизира. Действа се както при т.4 и се оставя да спре окончателно.
6. Цялата процедура с двойното въртене се повтаря два, най-добре три пъти. Като резултат имаме силно заредена вода, която най-добре се усвоява чрез пиене, но става и за всякакви очистителни процедури, бани, вани, промивки и т.н.
Всички подробности по горното съм проверил и извлякъл и по радиестезичен път, особено парамерите на намотката. Желая пълно и бързо оздравяване на дамата
Поздрави