По отношение на генератора на Мушмурока (русенския) – явно има нещо трито, че не схващам логиката да се банва. Генератора на русенската кабеларка съм го дал като линк много отдавна в другия форум. Не е скъп като цяло изделие за качествата които носи. Ако ги състезаваме с този на Гого по точност на изходната честота, мисля че онзи ще бие гоговия „к’ат маче у дуваръ”. А случайно стане обратното, ще се включа в Гоговите фенове Ако за русенския генератор става дума.
От името на нишката ако искаш махни думите: „генератор на” да остане д-р Royal……….. така го намирам за по-коректно, защото не подвежда.
За какво да работя в екип, като се справям сам с проблематиката, която ме интересува. Само да се караме кой бута масло и кой не? В интерес на истината тук виждам малко качествена инженерна мисъл, а някои хора ги котирате много повече от стойността им по моята технологична мерилка. Но това е по всички форуми като цяло – въпроса за ранговете и маслото. Ако имам нужда аз от помощ – едва ли на вас могат да ви датат такива съвети, каквито аз мога да получа. Поне за това което ме интересува.
„Казвал съм ти, парите НЕ СА ПРОБЛЕМ.” – не са ми изкушение, особено като съм на края на пистата… Ако ми бяха цел, щях да бия тъпана по всички форуми и да си правя реклама със всеки факт, дори и той да ме излага пред тия дето са в час за какво иде реч. В момента се боря с проблематиката (макар вече с отвращение, по причини които не ми се обясняват) – НО СПИРАЧКА НЕ СА МИ ПАРИТЕ ! Просто го минах етапа на големите инвестиции. ТАЗИ МАТЕРИЯ е ЛАКОМА за ВСЯКАКВИ РЕСУРСИ, НО ВЕЧЕ за ВРЕМЕ и КАЧЕСТВЕНА (не толкова количествена) работа.
„Опазването на интелектуалния ти труд също НЕ Е ПРОБЛЕМ.” – няма такъв филм. За теб е по-изгодно да не се аргументирам по темата.
Няма да си губя времето с Беинса. Всеки има багаж да претегля кое колко струва. Това, че дори тук ме изкараха ченге и никой нищо не каза….. е показателно. Но комай вече само това ме разсмива във виртуалното пространство. Но ако някой каже: този е дъновист, щото пише в форума на Beinsa – е те т’ва няма да стане. Без обяснения! А как ще се казва форума – не е моя работа.
”Докато някои се карат, болните хора продължават да страдат.” – преди малко не се ли скара на Мушмурока?
Моята съвест не мога да я купя с пари. А тя казва:
1. Готова машина.
2. Излекувани животинки без да им стане нищо, защото и на д-р Райф са му умирали.
3. Каквото и да реша за трето, то е след първите две.
Ако навремето доктора е излекувал безнадеждно болни, тогава не всеки е имал достъп до съвременните екстри: химиотерапия + лъчетерапия. След такова чудо в последен стадий нямам усещането, че мога да бъда полезен с каквото и да е. Особено в момента. Не мисли, че не съм съпричастен, но не се имам за чудотворец. Турското робство е оказало голям отпечатък върху народа – и той като източния човек има само 2 състояния: зор и рахатлък. А когато човек е на зор се губи едно много важно качество за вземане на верни решения: трезвия ум. Другото е за лична комуникация.