Ами кажи на твоя приятел да пише тук във форума, да видим как определя честотите.
Аз от книгата на Хулда Кларк споделям почти всичко, освен онази част със запера и синхрометъра. Пробвал съм върху себе си честотите й, при доказани с посявки микроорганизми и се указа, че и хабер нямат да умират гадините. Тази работа свърши колоидното сребро. Ето така се доказва нещо. Имай и предвид, че имам супер-зепер с много широк обхват, както на честотата /през 1 Hz/, така и на изходното напрежение /плавно регулиране до 25 V/.
Има и нещо, което малко хора знаят. Бащата на Кларк е бил един от сътрудниците на Райф, които след процеса и палежа на лабораторията му искали да изкарат някой и друг лев и понеже тогава Райф-оборудването струвало колкото една къща, те решили да го опростят и направили един НЧ-генератор с две лампи на кръст и така решили да зарибят болните хора. Райф въпреки, че се превърнал тогава в пияница, се възпротивил от тази идея и производство и се дистанцирал, тъй като това нямало нищо общо с неговия труд. Останали само търгашите и емблемата на Райф. За резултатите от онова време мога много да разкажа, ама и сам се досещаш какви са били.
По-късно Кларк възродила "бащиното откритие". Самата тя била болна и медицината, която учила не могла да й помогне, именно затова се ориентирала към алтернативната - холистичната. После я превърнала и в бизнес.
Но най-отговорно заявявам, че Кларк и хабер си няма от детоксикация, поне от това което е писала в книгата си. Личи, че не е полагала неизбежния труд в тази област. Всичко това ме кара да се съмнявам изцяло в съдържанието на книгата й.
При нея има само две категорично верни неща. Правила е много аутопсии и изследвания на болни органи от мъртъвци и винаги е откривала там наличие на микроорганизми. На второ място това е тройчатката - тя действа.
Верен е и изводът й, че почти всички болести се дължат на микроорганизми.