С цялото си уважение към
Tanevi2010, аз непрекъснато - откакто за първи път се появи във Форума - мисля как да му се помогне. Прави нещо сериозно този "момък" - на 75 години (Браво!!!), направил е, съобщава ни за разработките си някои детайли, но ... Трябва - според мен - някой от по-младите от нас,
да отиде лично при него, да се разбере за какво точно става въпрос, какви са нуждите, какво се иска от нас - форумците - и да се действа!
За целта, г-н Танев2010 трябва да даде свои координати,
но не тук в тази тема, което е неправилно и не е добре, а примерно на "Лично към мен Съобщение" (клик върху името ми (ник-нейма), оттам избира опцията "Изпрати Лично съобщение", пише и Действаме! Или да ми изпрати писмо на имейл
magnetmotors@dir.bg и след това аз по коректен начин да намеря варианта за координация, среща и т.н.
Г-н Танев2010, трябва да ми напише в това свое съобщение своят адрес, за да мога да намеря правилният човек - наш колега, който да отиде на място при него.
Обяснявам всичко това, тук и така, защото е видно, че г-н Танев2010 не е "на Ти" с електронното общуване и това го възпира в голяма степен.
Благодаря на г-н Танев2010 за почитанието към брадата ми
, и искам да го уверя, че възрастта му го прави един от доайените ни във Форума... всъщност съм с
повече от 10 години по-млад от него, но ЕГН-то си знае своето...
В ново очакване сме към Вас, г-н Танев2010.