От 2004 всяка година резултатите показват над 10 продукта , в които има наднормено количество ГМО .
2004
витабел – аналог на месото с над 2 % ГМО , царевичен тостерен хляб „ Златна Добруджа “ – над 2 % . Корнфлейк „ Оликорн “ също с над 2 % .
2005
царевично брашно „ Мако “ – тип 800 , с над 2 %, телешки колбас и кренвирши „ Кики “ , кюфтета и кебапчета „ Дидо “ и траен колбас „ Бургас “ – всички със съдържание над допустимите норми .
2007
шпек „ Народен“ – 1,17%, хамбургски колбас – 1 , 74 % , царевичен снакс, царевичен грис – 0 , 99 % , и царевичен хляб – 2 %.
2008
вафли Лачита – над 2 %, мини вафли „ Фемили “ – над 2 % , вафла „ Кредо “ – над 2 %, лецитин течен – над 2%, салам „ Добрич “ – 2 % , пражки кренвирши – 1,28%, салам „ Пловдив“ – 2 %, Карловски луканкови пръчици – над 2 % .
2009
шпек „ Народен “ , сурови кебапчета , наденица „ Елит “ , сух шпек „ Витамес “ , колбас Камчия – пълен със соев лецитин , и обикновени вафли с лек лимонов крем със съдържание на ГМО над 2 % .
Едвали има някой който да не ги е консумирал през годините .