Здравейте,
щом има интерес, ще попиша още малко. Никого не карам да си купува нещо от мен, правя всичко предимно за чужбина. Ще приложа един файл със събрани данни от ползватели на сегашния занаятчийски вариант на кутията ОК-М. Редактирал съм само правописните и стилистични грешки и съм ги посъкратил, за да не е дълго.
Ако се върнем на Хунза водата, тя е на практика разтопена ледникова. Руснаците и казват "талая вода". Има характеристиките на протиева, правена в хладилник /вижте в Гугъла как се прави тя за да не се отвличаме прекалено/. Накратко - замразяване, изхвърляне на първия лед, замразяване, изхвърляне на незамръзналата вода и готово.
Патрик Фланаган я е изследвал навремето преди години и установява много ниското и повърхностно напрежение /п.н./ близко до това на водата в тялото. Съвсем общо казано, организмът съдържа клетчна вода във вид на електролит с 58 дина п.н., а това на водата в мрежата е 72-74 дина. На изворите в планината е 60-65 дина и т.н. Т.е. като пием вода с високо п.н., тялото изразходва енергия да я доведе до 58 дина за да я усвои и тя да мине през мембраните в клетките. Затова като се напиете с чешмяна вода, тя остава в стомаха и може да си я носите като в съд, докато накрая бавно се усвои или изхвърли по естествен път. Тялото обаче си остава жадно. Когато пиете планинска вода, това не става - тя попива почти веднага. Затова всякакви сравнения на естествената планинска вода с например католит /или т.нар. жива вода от електролизен апарат/, или други методики не са валидни. Католитът не е естествена планинска вода и не притежава жизнеността и, той просто е повече алкален от нормалното и води до алкализиране на тялото - което е коренно различен процес от повишаване на жизнеността чрез вода, наситена с жизнена енергия.
Аз си поставих за цел да направя
няколко прибора, които да възстановяват жизнеността във водата в максимална степен - дори да я повишат многократно над естественото и състояние.
Те са основно два вида - статичен, или Оздравителна кутия - Магнум /ОК-М/ и проточен /Активатор "Извор"/. Първият работи като използва насищането на пробата над кутията с жизнена енергия посредством концентрация и фокусиране на естествено съществуващото в природата оргонно поле, а вторият е вид оргонна бобина, работеща чрез открития от мен процес на оргонна индукция. Т.е., бобината в статично положение няма налично поле във фокуса, но при преминаване през средата и всичко, независимо от вида и материята му, се зарежда мощно с оргонен заряд.
Чисто практически,
ОК-М е първият джобен оргонен активатор, който може да се ползва и за промяна на заряда на водата в тялото - при натъртване, изгаряне, болести на вегетативната нервна система и т.н., което води до силно намаляване или дори премахване на болката.
Вторият активатор е за душ, чешма, цялата водоснабдителна мрежа в дома, поливане на зеленчуци и т.н. Той е няколко пъти по-мощен, но не е така удобен както ОК-М за носене и ползване навън. В момента текат допълнителни лабораторни изследвания, подобно на тези за ОК-М. Ще се постарая да са максимално подробни - и виждате кой ги прави и къде
Това са доста средства и усилия, които обаче си заслужават -
защото резултатите са неоспорими.
И двете устройства са
немагнитни и могат да се ползват без опасност за лаптопи, телефони и т.н. електронна техника.
Засега е това, ще се постарая да отговора на въпроси и ако нещо съм забравил, казвайте. Темата е обширна и е нормално да се пропусне нещо. Просто ще помоля да няма заяждания, защото губя мотивация да пиша за тези неща тук. В момента го правя единствено заради Вектор и Атос.
Поздрави