За да не пиша само ще кажа, Да по трудно е от обикновената ферментация и варене на сливовица, а по вашия край май има и грозде. Първо целулозата трябва да стане монозахарид. С ензим става. Но къде ще го търсиш? Ще го даваш на кравата първо да го смеле? Другият, по лесен начин е хидролиза- варене в присъствие на неорганични киселини, като солна например. Следва ферментация и дестилация. Като при ракията, но докато стане 100%, зор. Първо нека е 95-96 и след това сушене. Но за такъв градус не става в казана. Ще ти е нужна колона. Ако стигнеш до там, прибавяш бензен и пак дестилираш. Може и с други сушители, но май стана сложно вече. И...скъпо. По къра има безплатен материал, то и злато в реката може да има, ама докато събереш 32 тона, ще се озориш. Защо 32 т. ли? Толкова са пожелали братята за освобождението ни.