До Seeker - отново повтарям - НЕ РЕКЛАМИРАМ НИЩО. Изказах своето мнение, базирано на практика. Темата беше КФС и аз изказах своето мнение. Да пиша, че има отрицателни резултати - е, ами няма. Да, има случаи, когато каналите отказват възстановяването на някой, за което определено си има причина. Това "вина" ли е? Ако ще се чувствате по-добре - тогава да отричаме всичко което не може да се "пипне" и за което няма "протоколи". "Вярата е за в църквата или за някой друг форум." Че какво общо има тук църквата? Щом не възприемате нещо - ами не го възприемайте. Колкото до алкохола, мисля че това е форум за алтернативни методи. То и левитацията за някои е измислица, а други са убедени в нейното съществуване - значи ли че тези които я приемат и те са под давление на мокри алкохолни сънища?
"И щом опряхме до вярата, науката елегантно си заминава. Науката не търпи вяра, иска доказателства, повторяемост и причинно-следствени връзки. Даже за момента да няма адекватно обяснение на някой ефект, то той трябва да може да се наблюдава и проявява многократно при създаване на подходящи условия."
Ако искате научно обяснение, то поне малко да бяхте прочели. А "ефекта" щом се проявява при всеки наш сеанс - това значи ли че това е повторяемост?! Няма адекватно обяснение - да ако четем само форуми може би. А си има сериозна научна литература по тази тема.
"Това с космическите енергии и прочее неуловими и нерегистрируеми полета, и разни "неръкотворни" ефекти са изтъркани лафове от времето на Кашпировски". И да продължа - божеееее божеееее
Че кой говори за енергия тук
?? Говорим за ИНФОРМАЦИЯ - не за енергия.
Щом Русия и САЩ официално признават космоенергетите със статут на лекари психолози - ама че нации. Да бяха попитали някой .....
Просто ако не сте запознати със материята, защо отричате всичко?
Ако искате сериозно - нека направим един сериозен дебат. Но да се говори по същество,(примерно ползвах пластина КФС ефект никакъв или направих няколко сеанса - нищо и т.н.) а не само да се упражняваме в писане щом аз не мога, значи не може.
Нищо лично към никого.
КФС си е научна разработка МНОГО МНОГО ДОБРЕ описана в официалния сайт на фирмата производител. ПРОЧЕТЕТЕ - тогава да поговорим на тази тема.
http://www.center-region.com/ има и патентите, начина на работа, отзиви и т.н. (Спокойно - не е нашият сайт
.