Да, и представяш ли си - освен от всичко това и от програмиране разбирам, и от английски. masiv на английски е array, и се пише dYnamic.
В темата която бях пуснал за динамичната индикация нямаш коментар, питане, но за да ми правиш такава забележка става ясно, че си гледал видеото на стоп-кадър, един вид проверка си ми правил и то кусури си търсил. Това показва явна дребнавост и още нещо, но засега ще се въздържа.
Първо няма правила по какъв начин ще си именуваш функциите, които сам създаваш, второ важното е, че работи, а не как на теб ти харесва.
Гледал, струвал и намерил кусур, че и ми вика - твоята работа малка, моята работа е голяма. Ама аз не съм правил подобни сравнения, ти обаче се се подразнил, завидял си нещо. От години си тука една тема авторска нямаш - един дървен философ си.
Можеше да попиташ в темата, защо
EDM си изписал име на български с латински букви и щях да ти отговоря, че е от бързина, когато пишеш, да не си загубиш централната мисъл на кода, не да се занимаваш с дреболии, че вместо масив е трябвало да се пише array, като че ли не знам.
Ей, много дребнава мишка си бил...