Не искам да ставам повод за разправий, но и не аз публикувам клевети. Ползвам интернет кафе през ден два и се извинявам, но не мога да съм онлайн. И какво значение има ако:
НЕ СЪМ ПРОДАВАЛ АПАРАТ С ДОКУМЕНТИ, ГАРАНЦИЙ...
Алтиум - повтарям на български не съм продавал симисторен регулатор, апарат на Вальо. Искаш ли да чуеш какво говореше той преди за теб?Не отклонявай темата с тези снимки, защото и при тези експерименти нямам вина за липсата на резултат. Спонсора беше предупреден за това ето така:
В НЕТА НЯМА ИСТИНСКА СХЕМА НА РАБОТЕЩО УСТРОЙСТВО НА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ.
ВСЕКИ, КОЙТО ВЯРВА В ОБРАТНОТО Е НАИВЕН ПРОФАН, КОЙТО НЕ Е ПРОЗРЯЛ СВЕТА В, КОЙТО ЖИВЕЕ.
В нета все пак могат да се намерят стойностни неща, но да не бъдем наивни - виждал ли е някой оставени на улицата пачки, милиони, злато...
За тези, които не са предубедени и не вярват на балалайки ето номера на патента: 568,176
Това е линк:
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%9F%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%D0%9D.%D0%A2%D0%B5%D1%81%D0%BB%D0%B0&start=533&hl=bg&gbv=2&biw=1012&bih=607&tbm=isch&tbnid=AkIBVrvpvd0EIM:&imgrefurl=http://www.teslauniverse.com/nikola-tesla-patents-568,176-producing-high-frequency-currents&docid=a0pG30iy3da58M&imgurl=http://www.teslauniverse.com/img/patents/1354x0/00568176-1.jpg&w=1354&h=2098&ei=-SvSTuzWEKb-4QTG8cwy&zoom=1&chk=sbg&iact=hc&vpx=251&vpy=213&dur=73&hovh=280&hovw=180&tx=113&ty=285&sig=111637063159350055241&sqi=2&page=28&tbnh=126&tbnw=70&ndsp=19&ved=1t:429,r:7,s:533Измерването в София беше многозначително и леко некоректно. Да започна с подвеждането, че искат да купят един апарат, да продължа с това , че във вилата мрежовото беше 200в и поне 5 пъти изключи таблото. Товара ми бяха 4кВт халогенни лампи. Аз помня това:
Първото измерване показа ,че моите стрелкови уреди са верни. После се започна търсене на точки за коректно измерване ала БАН. Беше измерен изход 50Хц и това, че няма никакъв ефект от апарата.
Никой не обърна внимание, че консуматорите светеха на максимум. Къде остана сигнала от пикофарадния кондензатор?Обхват ли няма онова животно - осцилоскопа Ви?Който иска от присъстващите да коментира, но имайте впредвид ,че ИЗМЕНЯТЕ темата в коментар по апарата на Симеон ,а не тази от заглавието. Не се отклонявайте от това има ли измама, продажба на апарат с гаранций, има ли клевета...Повтарям на български:
НЕ СЪМ ПРОДАВАЛ АПАРАТ, СИМИСТОРЕН РЕГУЛАТОР, КОМПОТ ОТ ГРОЗДЕ С ДОКУМЕНТИ ЗА ГАРАНЦИЙ И ОБЕЩАНИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ!
ЧЕ ТО ВСЕКИ, КОЙТО СИ ПОХАРЧИ ЗАПЛАТАТА МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ДА РЕВЕ ВЪРНИ МИ ПАРИТЕ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ МИ ТРЯБВА ИГРАЧКАТА - НАСИТИХ СЕ.
В учебника на акад.Калашников - ЕЛЕКТРИЧЕСТВО както и във ВСЕКИ УЧЕБНИК ЗА СТУДЕНТИ в главата за паралелен резонанс се казва:
АМПЛИТУДАТА НА ТОКА В ИНДУКТИВНИЯ ТОВАР Е ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ В ПРОВОДНИКА ПРЕДИ ТОЧКАТА НА РАЗКЛОНЯВАНЕ КОНДЕНЗАТОР - ИНДУКТИВНОСТ.
ПРЕЦЕНИХ, ОБМИСЛИХ И РАЗДЕЛИХ СХЕМАТА НА ДВЕ ПОЛОВИНИ - ЕДНАТА В АПАРАТА ,КЪДЕТО Е КОНДЕНЗАТОРА И ВТОРАТА Е САМИЯ КОНСУМАТОР. ТАКА МОГА ДА КАЖА ТОВА:
АПАРАТА НЕ УСИЛВА СИГНАЛ И СЛЕД ТОВА ДА ГО ПОДАВА НА КОНСУМАТОР.
АПАРАТА Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ДА ВКАРА В РЕАЛЕН, ПЪЛЕН, СИМЕТРИЧЕН РЕЗОНАНС САМИЯ ТОВАР. И ЕФЕКТА Е ПО-ГОЛЯМ ПРИ ПО-ГОЛЯМ ТОВАР, ПОРАДИ ПОВЕЧЕТО ЕЛЕКТРОНИ В САМИЯ МАТЕРИАЛ НА ТОВАРА.
ЕТО НЕЩО, КОЕТО ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС НЕ ЗНАЯТ:
ПРИ РЕЗОНАНС ИМА ЗАХРАНВАНЕ НА ТОВАРА СЪС СТОЯЩА ВЪЛНА, ПРИ КОЕТО НЯМА ЛИНЕЙНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНИТЕ, А САМО ТРЕПТЕНЕ НА ЕДНО МЯСТО. КОГАТО СА ПОВЕЧЕ ЕЛЕКТРОНИТЕ (голям товар) ЕФЕКТА Е ПО-ГОЛЯМ. САМОИНДУКЦИЯТА Е ПО-ГОЛЯМА.
ГОЛЯМ КАМИОН КАТО МИНЕ ПОКРАЙ ВАС ВИ ДЪРПА, А МАЛКА КОЛА НЕ МОЖЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН. МРЕЖАТА Е С БЕЗКРАЙНА МОЩНОСТ, А КОНСУМАТОРА ВИ Е БЕЗКРАЙНО МАЛЪК - ИМА ЕФЕКТИ ОТ ВТОРИ И ПО-ВИСШ ПОРЯДЪК, КОИТО СЕ ИЗУЧАВАТ ОТ УЧЕНИ , А НЕ ОТ ФЕНОВЕ...( НЕ ОБИЖДАМ НИКОГО).
АКО НЕ ВИЖДАШ НЕЩО - НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ГО НЯМА , НЕ ЗНАЧИ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ЦЯЛ ЖИВОТ ...
Аз не виждам това, което виждат другите когато четат някакъв учебник. И в този материал няма да дам подробности за експериментите, които съм правил с апарата. Ще кажа само, че става за малка лаборатория с помощта ,на която правих всякакви опити - електролиза, реотани, ефективно осветление, постояннотокови мотори, високо напрежение, wi fi , зарядно за акумолаторни боксове...
Преди време Вальо падна от една череша (3м) на асвалт и се потроши целия, преди година и нещо загуби съпругата си и не е лесно сам да гледаш дете и под напрежение. Разбирам го и не съм го търсил, търпение имам, но и то си има граници. Сам е сглобил нещо и е купувал части на своя глава и то от магазини...Какво търси от мене?
Имам си мои проблеми ,за да давам обяснение на хора, които не познавам, и на които не дължа нищо.
Краси ако и ти смяташ, че ти дължа пари донеси бележките и ще ги осребря, а за всичко друго , с което съм обидил някого се ИЗВИНЯВАМ ПУБЛИЧНО - стига ли....................................селски.......................