Здравейте, казвам се Мая. Виждам, че коментирате лечение на тумори със средства от които малко хора се надяват на ефект, което ми говори че дори да има такива варианти за лечение успеваемостта е много-ниска. Има ли някой тук уверен, че е уцелил начина на прилагане, хората които съобщават, че техни приятели се излекували точно от медикамента, който посочват, нима тези болни са разчитали само на 1-2 билки и са отказали да пробват всичко останало през това време? Моля не прибързвайте с такива изказвания. Кленов сироп+ сода, ами ако содата не подейства, а само нахраните туморите със сладкото, което искат? Кайсиевите ядки са токсични в големи дози (радвам се за човека със стопилото се топче, но от казаното не може да сме сигурни в този ефект, дори не съобщава че 100% е било тумор, но бих пробвала в по-умерени дози). Ако имате рак ще откажете ли болничната терапия? Надявам се, че ако някой знае нещо наистина ще се постарае да го разпространи. Аз също чувам за горещите вани в Америка, защо по дяволите изглеждаме толкова нехайни по въпроса!
Имах тумор за мой късмет доброкачествен, по същото време когато растеше развих доста силна инфекция на интимните органи с гъбата Кандида, за която виждам мнения, че причинява тумори, по мои наблюдения и на някои от лекарите ми, причината и за двете са нисък имунитет (2-3 години без полов контакт преди симптомите да започнат), просто се убеждавам, че ниския имунитет увеличава риска от тумори много. Виждам и че повечето хора приемат с нехайство този тип инфекции, а те са и доста чести, и рака на близките органи не е рядък.
Пропускате много важен фактор за лечението, заболяването от рак води до огромен стрес/депресии, а те могат да доведат до влошаване на всички болести, включително рак (мисля, че дори могат да го зародят...), препоръчвам голямо внимание върху това на всеки болен, добре ще е посещение при психолог.
При лечение на разсейки мисля, че е наложително и спиране на всяка храна с която тумора се храни, витамини, белтъчини, захари и т.н. не знам всички.
Колкото до котешката стъпка, за която най-много и най-хвалебствено коментирате тук, пробвана от доста хора, може ли малко повече подробности за доза/концентрация и странични ефекти? При пиене колко дълго да кисне чая, не трябва да ври предполагам и мини доза за старт, 5 капки?
Наскоро оперираха котката ми от злокачествен тумор, много я обичам и искам да направя всичко възможно да унищожа вероятните разсейки, химиотерапия за котка е много тежка и рискована...За сега подсилвам имунитета и със "котешки нокът" - билка, за която четох мнения, че унищожава и туморни клетки, ще пробвам и алое, за което чета същото. Много стават растенията за които четем това но...
Ако някой има идея в главата си и поне малко вяра, че има шанс нещо да я изчисти моля да сподели, дори и да са само предположения.
Котешката стъпка дали може да унищожи разсейки ако се пие?