Orenda извинявам се за закъснението на отговора, но снощи бях уморен....от мотиката
.
Започвам с малко хумор, макар че знам на теб ти се плаче, но нещата не са чак толкова трагични за теб.
От това което казваш личи, че в къщи сте пипнали вирусна инфекция, като някой от вас е заразил другите. Ще се оправите, вирусите се борят от самия организъм, не се изисква антибиотик. Предполагам знаеш какво трябва да прави човек при вирусна инфекция?
Ти така или иначе си имаш хронично заболяване и сега се е обострило повече от вторичната инфекция, но след като ти мине тя пак ще си останеш в равновесно състояния на хипертрофирали сливици и фарингит. Естествено лекарите ще ти предложат да ти ги премахнат, те така лекуват, режат и хвърлят защото нямат право да разсъждават, те трябва да лекуват по учебника, т.е. тях така ги задължават. Естествено прамахмането на сливиците няма да ти повиши имунитета, просто ще се премахне огнището на йнфекцията, но при следващата атака организмът ти отново ще е безсилен да се спреви с банални инфекции и тези микроорганизми ще си намерят друго място където да се заселят в теб необезпокоявани, защото те са както вече казах свръхинелигентни, макар и съставени от една клетка.
Хубавото при теб е, че това заболяване се лекува сравнително лесно но не и мигновенно.
От къде трябва да започнеш /според мен/:
1. Трябва да премахнеш острото състояние и чак след това да лекуваш хроничната равновесно състояние. Острото състояние ще премахнеш като използваш противопаразитни антибиотици/антисептици от естествен произход, понеже те не вредат на тялото, ако се употребяват умерено и правилно. Направи следното:
- Приготви си настойка от прополис: 250 гр. прополис в 700 гр. спирт 65-70 гр. Прополиса сложи във фризер да заякне, после с нож го режеш на тънки люспи, които поставяш в спирта. поставяш в стъклено шише и бълникаш по наколко пъти на ден. За около 2-3 дни вече ще имаш полуготова настойка, а ще стане напълно готова след 20-25 дни. ти не губи време. Вземаш по една капачка от шишето рано сутрин на гладно, като предварително си пълниш устата с вода. Започваш първо да жабуриш, после гаргара на сливиците и гърлото. Това в продължение на 2-3 мин. После гълташ разтвора за да премине и в кръвта през стомаха и червата. Преди употреба разбъркваш прополиса и НЕ ГО ПРЕЦЕЖДАШ.
- Купи си ЦИТРОСЕПТ. Той е щирокоспектърен антибиотик, напълно безвреден и направен от семки на грийпфрут. Много е горчив, съдържа флановоиди. Може да го замениш с пелин, той е най-горчивото растение на земята и е страхотен антибиотик. Правиш като прополиса, но в различно време.
- Вземи си кора от върба, която съдържа силицилова киселина. Там пише как се употребява, гаргари, вътрешно прилагане и пр.
- Купи си колоидно сребро АРМАКС. Започни вътрешно примане, прави и гаргари като прополиса, първо гарагари, после пиеш. Колоидното сребро убива над 600 вида бактерии, НО НЕ УВИВА ВИРУСИ.
http://www.armax.net46.net/Всичко това приемай паралелно в продължение на 15-20 дни. После почини 7 дни и направи противопаразитно лечение с тройчатка по Хулда Кларк. След това по-долу ще ти дам да си купиш някой книги и след като ги прочетеш ще знаеш вече какво да правиш.
Може да пробваш и с Жива вода и Мъртва вода. Аз не съм употребявал, но от това което чета и най-вече от принципа на действието и ми се струва страхотно средство против нашественици и заздравяване.
2. Много важно е да промиваш сливиците. Там е огнището на ифекцията. Защо: те са орган, който има кухини и е много предразположен към инфектиране, понеже често в тези кухини влиза храна и там се развъждат бактериите. Още повече много от паразитите, като трихомони и др при атака от антисептици се захващат с нещо като ръце и висят без да се намират в кръвопотока и така устояват атаките, както казах много са умни. Как самостоятелно да промиваш сливиците ще ти кажа, ако имаш желание, но на лични!
3 След като премахнеш острото състояние ще лекуваш хроничното. Това става с тотална промяна на начина на живот. не си мисли че като си спортувал и си застрахован. сам го виждаш, че не е така. Едо гладуване е много помече от много години спорт. Това което глада прави нищо друго не го може. Именно за това е залегнал и във всички религии, де се прилага няколко пъти в годината за да бъдат хората здрави.
- Първо пречистваш всички вътрешни органи механично. Описано е как става в книгите доля. После преминаваш постепенно с кратки срокове да се обучаваш в гладуването след солидна теоретична подготовка. Така ще видиш как постепенно си възвръщаш предишното състояние. След като го възвърнеш ти вече ще си друг човек, защото много ще си се променил, най-вече мисленето и ценностната система. Ако продължиш, ще забележиш, че изглеждаш по-млад от връстниците си, с по-добър външен вид, без миризми от тялото и дъха.
Мога още много да напиша, но трябва вече да работя, а и който чете ще е отегчително, защото който няма такъв проблем трудно може да разбере, едва когато яйцето опре на задника!
Най-добрите книги които някога съм чел са:
- "Пълно пречистване от паразити" - Генади Малахов
- "Пълно пречистване на организма" - Генади МалаховСлед като попрактикуваш, ако въобще е имало смисъл от това което те съветвам и въобще времето което ти отделих, пиши ще ти кажа и за гладуването. Дано времето което ти отделих си е струвало.
Поздрави!