svetlio760, един съвет:
За щяло и нещяло не бива да се пие какъвто и да било антибиотик, било то синтетичен или натурален. Защо?
- Ами за поддържането на микрофлората в организма в умерен растеж се грижи изцяло имунитета. Когато имунитета е слаб, растежа става масивен и има опастност микроорганизмите да нанесат непоправима или трудно поправима вреда на тъканите. Когато без причина се взема антибиотик, той замества имунинета. След това той или спира да работи както трябва или пък работи когато не трябва и предизвиква автоимунитет - алергии и т.н. Нарушава се симбиозата. Така или иначе тези микроорганизми живеят у всеки човек, тялото е тяхната планета. Но едни боледуват, а други не и това зависи от имунната защита. Колкото и антибиотик да се приема, ако не се работи и с имунитета ефекта ще е кратковременен. Поради тази причина се е разболял създателя на ММС от пневмония, въпреки че е приемал ММС нон-стоп.
Според мен, без да се натрапвам, не бива да се прекалява за щяло и нещяло с тези неща, а само при по-сериозни случаи или да се провежда противопаразитно лечение профилактично веднъж годишно. Паралелно с антибиотиците трябва да се работи с имунинета. Основното при него е психологичното състояние на човека. То включва предимно натрупания стрес през години в самите клетки - именно в клетките по цялото тяло се записва стреса и от там къде са лошите записи-спомени, боледуват различни органи и т.н.. Именно това състояние определя около 70% от имунитета. Пример:
Моя позната-приятел стоматолог ми разказа, как неин пациент - алкохолик, мизерник, непукис и т.н. ходил при нея да му лекува горен зъб с гангрена - опасна ситуация. Същият се появил чак след една година - тогава се сетил, че трябва да ходи при зъболекаря. Когато му отворила зъба, коренът му бил умъртвен от само себе си - без да му поставя арсеник. Тъп, спокоен и здрав
Искам да споделя една книга, която наскоро открих, съдържа страхотна информация за корена на всички здравословни проблеми:
"Лечебният код" от Д-р Лойд и Д-р Бен Джонсън. Авторите участват във филма "Тайната".
Авторът на книгата - лекар се е опитвал да лекува съпругата си, болна от пс. депресия години наред безуспешно. Открива техника-код с който премахва натрупания стрес в клетките под формата на лоши спомени, след което имунитета вече функционира нормално и не са му необходими никакви лекарства. Твърди че изцелението е трайно - завинаги. Примери много в книгата. Познавам хора, които са се излекували с тази проста техника от неизлечими болести, но аз лично все още не съм експериментирал. Все не намирам време да пробвам, макар че прочетох книгата през януари.
Препоръчвам!