От горните постове виждам, че има все пак правилно мислещи българи.
Над 90% от заболяванията се причиняват от парзити - според мен. Но причината не е в самите паразити. Тях така или иначе ги има и ако не днес, то утре е възможно да влязат в нашия организъм. Въпросът е ще намерят ли подходяща почва за развитие на поколение, за масирани растежи. Нормално е в човешкия организъм да живеят бактерии в симбиоза, без да причиняват болести. Този фактор зависи от имунитета. Той е ограничителя.
По принцип във вселената няма незаето пространство. А каквото в макрокосмоса, такова и в микрокосмоса - това е основен принцип. Ако човека се опитва да завладее тотално една планета и да ѝ екслоатира всички възможни ресурси, като всеки се опитва да вземе повече за себе си и да остави по-малко на останалите, неговото поколение да се множи, а не това на останалите - те такава е и аналогията с човешкия организъм, като планета на паразитите. В тази борба оцелява по-силния, обикновено това е по-умния. Ще подчертая, че паразитите макар и микроскопични, са с изключителен интелект. Те усещат по-добре от човека промяната във времето, дни напред, и му го съобщават, като му напомнят чрез болката - за тях започва пир. Те усещат химическите атаки и се крият на по недостъпни места. Правят капсули, които са непробиваеми за имунните клетки и издържат в тях до 25-30 дни, след което вече трябва да се хранят, изпускат вещества /
нещо, като стелт технология /, които заблуждават имуните клетки и стават неоткриваеми и т.н. и т.н.
Но има и паразити, които не са живи биологични организми, а са нано роботи, те са машини. Това са вирусите. Те не се хранят. При подходяща температура и влажност могат да бъдат в летаргия безкрайно - безсмъртни са. Това което правят е да произвеждат себеподобни, като ползват строителен материал от клетките, предимно гени. Тяхната цел е да се самовъзпроизведат колкото се може в повече, като оставят след себе си трупове от клетки, колкото се може повече. Моето лично мнение е, че те са създадени изкуствено. Не са със земен произход, но вече се произвеждат и на земята.
Защо е необходимо човек да е образован в тази насока?
Преди всичко ще се справя с инфекциите по най-правилния начин. Няма да взима амидофен за да си сваля изкуствено температурата, а напротив ще я увеличава с горещи душове. При 38" става най-бързото продуциране на имунни клетки. Няма да взима антибиотици, които правят резистентни цялата микрофлора в организма и стимулират хроничните инфекции, а също и нахранват отлично всички гъбички, които са основния причинител на рака.
Предвид макро политическата и икономическа обстановка, твърде вероятно е в бъдеще да избухне пандемия, не по естествен път. Плановиците на тези "хуманни" процеси заявяват, че няма страшно от това, човечеството нямало да се затрие, една част от хората щели да оцелеят, щели да се справят. Аз мисля, че ММС една такава хипотетична възможност - например.
ММС се справя с всички видове паразити. Той не действа, като отрова. Той ги мачка физически, все едно да размажеш хлебарка с чехъл.
За зепера на Хулда Кларк: личната ми практика показва, че не може да утрепе и най-простата бактерия!