Автор Тема: HHO купувам-информация.  (Прочетена 8636 пъти)

Неактивен red__bull

• Наблюдаващ
  • Публикации: 36
HHO купувам-информация.
« -: Март 25, 2012, 12:51:40 pm »
Здравейте!
Искам да закупя готов комплект с електроника, клетка, резервоари, бъблери и всичко необходимо готово за монтиране в кола.
Попаднах на следния сайт http://www.hho-bulgaria.com/ceni-na-hho-generatori
Изчетох го целия, искам да попитам някой купувал ли е то тях и какви отзиви има от тяхните продукти. Писах им два имейла, изпраих снимки на мотора на колата. Препоръчват ми този генератор НС12V Pro, понеже бил по подходящ за градски условия, и щадял алтернатора,  регулирал производството на газ според оборотите на колата. Въпроса ми е някой монтирал ли е подобна клетка или някоя от посочените на сайта. Питам преди да се набутам и после да съжалявам. Също ще ми трябва и ламбда сонда симулатор но това незнам дали се предлага.

Неактивен PyroVeso

• Специалист
  • Стабилен
  • Публикации: 972
  • Life is a DIY project!
Re: HHO купувам-информация.
« Отговор #1 -: Март 25, 2012, 03:15:28 pm »
100% ще се набуташ и после ще съжаляваш. И не става въпрос за качество на прудукта, а за възможности на технологията - резултатите са от спорни до никакви. Има ефект в началото докато ти се изтощи акумулатора и докато ти изгорят нагарите и саждите по вътрешностите на двигателя. След това остава може би само леко променения режим на изгаряне в двигателя и някой и друг процент разлика в мощността, което при сегашното качеството на горивата е в рамките на грешката...

Вместо да бързаш да купуваш, по-добре задръж идеята за около месец, през което време по половин-един час на ден чети тук и по други форуми какво е написано по въпроса.

За около 80-100 лв. и известно количество труд можеш да си сглобиш сам подобна клетка и да експериментираш с нея. Имаше колеги тук които подаряват или продават за част от цената купешки клетки или самоделки с които повече не желаят да се занимават.

Да не говорим, че на купешките клетки никой не им кондиционира електродите и само след няколко дни в системата започва да тече ръждива вода, а ефективността на електролизата рязко спада...

Неактивен h2motor

• Стабилен
  • Публикации: 863
Re: HHO купувам-информация.
« Отговор #2 -: Март 28, 2012, 07:13:25 pm »
Ако се интересуваш да си направиш ти клетка - пиши ми. Дали има ефект - твърдо - ДА и е полезна за двигателя и удължава и рекурса на маслото..