Браво! Започваме полека-лека да омацваме и тази тема... някои от нас де, не всички. Но пък и така толкова добре проличава, просто си нямате на представа колко добре - на кой колко му е "багажа"...
ПироВесо, предизвикваш ме да пиша тук неща, които се пишат само на лични, но виждам, че правиш тънки намеци, някакви, на "всеослушание", и опити да мериш на кантар нечия скромност... - Прав си, не ми е скромен псевдонима, но не защото аз не съм скромен човек, а защото някои още по-скромни хора от мен ме нарочиха за такъв - говоря за Изобразително Изкуство, и не претендирам за Пиедестала на Леонардо да Винчи, или Владимир Димитров - Майстора, просто се сетих навремето, че има и един нашенски събирателен образ - "Майстор Тричко" (известен повече с НЕ-работещите си отколкото с работещите си устройства!!!)... и рекох тук да съм точно като един Тричко, но доста, доста по-сръчен от него... пък като дойде "есента", тогава ще видим кой колко "пилци" е преброил и изловил...
Ти, с какво можеш да се похвалиш, Пиро, че ти пречи моят псевдоним?! Защото аз има с какво да се похваля... Не че ми е зор, но на някои българи все трябва да им се доказва нещо... Ами доведи го твоят светъл и пре-светъл "слънцеяд" при мен, и като го оставим само на "гола вода" - стой та гледай какво ще стане...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ!!! - Защото драги Весо, не на мен трябва да се доказва, а на теб, че "такова животно нема!"... кантарчето драги, кантарчето, чашката с урина и кръвната проба показват, че т.нар. "слънцеяди" са мошеници.
Друго - може би лично ти не го знаеш, но тези "слънцеяди" отдавна са изследвани в съответните лаборатории и е повече от перфектно доказано, че НЯМА ТАКЪВ ФЕНОМЕН.
Така че, не аз го отричам, а цялата най-напреднала наука и на Изток и на Запад от нас - дето още тънем в неведение...
Отдавна, много отдавна съм в пълно съгласие със себе си драги Весо, и не избивам никакви комплекси, с опити да се правя на по-велик, по-голям, по-можещ, по-знаещ и по-разбиращ, например от Теб! - това са инфантилни проблеми... Е, не че нямам трески за дялане, но те са изшкурени от годините, и вече са без значение...
И при мен, драги Весо, скепсисът е в наличност, но не онзи селяшки скепсис на нашего брата - шопа, а един друг, малко по-умерен, наричам го "доверчивия скепсис"... Е, аз първо се доверявам, и чакам, или изследвам, или проверявам, или просто го разглеждам от "три различни ъгъла-позиции" и ... то е ясно - Нещото или отива на пиедестал, или отива на боклука... Скепсисът не търпи междинни положения... Той е като Магнита, или като Гравитацията - няма "нулева точка".
Благодаря и за поканата да дойда и да пробвам... Просто няма нужда... вече! - Пробвал съм го! И знам.
Ти кажи нещо друго, че темата за "Извънземни" отново назрява - има ли НЛО (НеИдентифицирани Летящи Обекти), за разлика от ИЛО (Идентифицирани Летящи Обекти)... и съответните по цвят "човечета", и/или ония - наследниците на Третия Райх...
Питам и всички останали - защото тази тема за Летящи Чинии и прочие Антигравитационни Устройства е много, много по-сериозна тема, от глупостите около "слънцеядите"...
Поздрави!