atos, докога ще се толерират патологичните мантри на Жоро. А стига вече, викам...пфф!!.. Дотук купища страници с писаная тип бла-бла, без нито една читава снимка и схема на постановката. Думите се вадят с ченгели от устатата му кво се мери, къде, как и т.н. Бълнуванията за ефир, СЕ, ядрени реакции и прочие не е нужно изобщо да се коментират. Жоре, приятелю, не ми се щеше да го пиша, но ти минаваш всички граници вече. За съжаление имаш абсолютно бели петна в оластите на ел.техника и измервания, импулсна електроника и измервания...да изреждам ли още?!.. Ти дори не можеш да представиш убедително резултатите от опитите, щото има разминаване между очаквано/бленувано и реалността. Тъй като дотук писаното може да се сметне за личностно заяждане, мога да бъда и конкретен, макар че изобще ми се губи смисъла.
Първи и основен въпрос - Как разбра, че дърпаш енергия от ефир/етер или квото там??.. Не съм чул досега някой да е доказал наличието му, още повече пък да вади енергия оттам.
Втори въпрос - Как установи промени в електролита на акумулаторите??..
Трети въпрос - По какво съдиш за възстановена батерия, не даваш никакви данни, само приказки от типа "Вервайте ми!".
Четвърти въпрос - Наясно ли си изобщо как работи тоя чекрък, как ви ел.магнитни процеси стават вътре? Само не казвай, че не го пише в учебниците, щото отдалече личи, че не си ги чел и нямаш право на коментар по въпроса.
Пети въпрос - Как установи, че джаджата може да работи автономно? Липсват каквито и да е конкретни данни.
и т.н. и тям подобни.
Е, нали искаше да се работи екипно, бе човек, а? Как да стане като не приемаш никакви странични мнения и съвети. Не е кой знае какво да се направят точни измервания с подробен анализ и да се види реално какво става. Какъв е проблема и електролита на акумулаторите да се види има ли аджеба тия магически промени. Но явно не ти изнася, ще отпаднат до болка повтаряните мантри колко сме лъгани и как не вдяваме, мда. Явно не осъзнаваш, че въвеждаш в заблуда маса хора, губиш им времето и пълниш форума излишно. Човече, ти до такава степен си вярваш, че ти е станало фикция, да не кажа нещо по-силно.
Съжалявам, ако написаното дотук се приеме твърде лично, но за мен това е реалността.