Здравейте,
това ми е първи постинг тук. Радвам се, че открих този форум, защото от 3-4 години се интерисувам от разлагането на водата с електролиза. Тъй като бюджета ми е скромен и само като спестя някой лев си купувам по нещо до момента съм се обурудвал само със платката и елементите, които си поръчах в насипно състояние, и с един инвертор за преобразуване 12V на 220 V ... качвам снимка.
http://nikoyman.snimka.bg/?album_pass;aid=423880;pid=14957047[ако албумчето ви я иска - паролата е: Boyce]
Някой ако има някакви въпроси ще се радвам ако мога да отговоря. Остават ми доста компоненти докато сглобя цялата система и работеща клетка - така, че ще искам да Ви разпитам за източници на неръждаема стомана и други, ако някой от вас е по-напред в сглобяването.
Много ентусиасти от америка (и аз съм член на групите в Yahoo) ми писаха, че тази система работи стабилно за твърде кратко време и после трябва да се до-настройва, което е неудобно за лек автомобил, но аз въпреки всичко съм решил сам да пробвам дали работи или не.
Пишете от къде сте си поръчвали нарязани метални плочи и дали има български заместител на това ядро за трансформатора с форма на геврек, че от микрометали ми дадоха една космическа цена
!
Благодаря предварително!