Google търсене във форумаПравила на форумаЧат на форума
Същата е работата с гигахерците. Не случайно се ползват хармоници, защото тяхното ниво е толкова ниско, че се приема, че е в ХОМЕОПАТИЧНИ дози. ИОнформацията в клетката се предава в определен диапазон на ниво на сигнала, а това ще рече, че ако сигналът е по-силен, няма да имаме реакция и лечение, същото е , ако имаме и по-ниско ниво на сигнала, пак няма да има ефект.По добре не мога да ти го обясня.
ЦитатDex,веднага искам да ми отговориш в кой каталог го прочете това ? Това е много опасно, което казваш !!!Абе човек,знеш ли какво се случва в тоя спектър в контакт със жива материя, а?Недей така уверено да даваш съвети, за този спектър моля те !!!На 2Гхц бачка микровълновата ти печка, сложи вътре една хлебарка и виж как ще се пръсне ЯдосанПочети повечко из "Каталозите",пък тогава ми прави такива забележки! Или ти искаш да обориш Лаковски, който ако си чел ще видиш, че ползва именно гигахерци. Ще ти го обясня само веднъж. Арсеникът е силна отрова, обаче в хомеопатични дози е лекарство! Същата е работата с гигахерците. Не случайно се ползват хармоници, защото тяхното ниво е толкова ниско, че се приема, че е в ХОМЕОПАТИЧНИ дози. ИОнформацията в клетката се предава в определен диапазон на ниво на сигнала, а това ще рече, че ако сигналът е по-силен, няма да имаме реакция и лечение, същото е , ако имаме и по-ниско ниво на сигнала, пак няма да има ефект.По добре не мога да ти го обясня.
Dex,веднага искам да ми отговориш в кой каталог го прочете това ? Това е много опасно, което казваш !!!Абе човек,знеш ли какво се случва в тоя спектър в контакт със жива материя, а?Недей така уверено да даваш съвети, за този спектър моля те !!!На 2Гхц бачка микровълновата ти печка, сложи вътре една хлебарка и виж как ще се пръсне Ядосан
Цитат4.светлинни лъчи тип Раиф,Няма такова животно, ша ма извиняваш.Иначе трябва да се пуснат други теми и сега точно това ще направя.
4.светлинни лъчи тип Раиф,
Май сам намерих отговора. В тази програма Флекс16 има честоти и за перде. Научих се как да я ползвам и да добавям честотите в програма, за да се изпълняват последователно, НО оттам нататък какво става??? Не мога да разбера да ги слушам ли тези звуци или да изкарам звуковия сигнал със жички и да го сложа на две медни тръби. Така ли се прави?
Цитат на: rebel в Май 18, 2009, 08:48:00 pmАко прекараш сигнала през качествен АА или АБ усилвател, който е най малко 20 вата, мисля, че няма нужда от приставката, с такъв усилвател направо се усеща "мравчене" в ръцете в комбинация със мокри кърпички на накрайниците.Дали ще имаш монополярен сигнал? Мисли бързо
Ако прекараш сигнала през качествен АА или АБ усилвател, който е най малко 20 вата, мисля, че няма нужда от приставката, с такъв усилвател направо се усеща "мравчене" в ръцете в комбинация със мокри кърпички на накрайниците.