Видно е, че г-н Михов пише неграмотно, пише глупости и задръства Форума със своите Пред-Исторически теории... Отваря тема с определено заглавие, а пише съвсем други неща... обикновено общи приказки, заучени науко-видни фрази и даже пълни простотии нямащи нищо общо с общата тематика на Форума - а именно - СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ. Този негов пост, който следва отдолу е доказателство. Моля колегите да вземат отношение, преди да превърнем Форума в научна клоака за нечии мисловни изпражнения.
МодераторЗа истината и глупостта.
(А отворената тема е за СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ - - Модератор) Кое е истина и кое не е, не винаги ежедневието ни показва това. В обективното човешко познание това, по отношение на крупните фундаментални
достшжения обикновено го показва бъдещето.
Векове наред
ежедневито е отчитало за истина неподвижната земя, а за глупост движещата се в пространството. Днес
наивенованията са сменени.
Глупос е неподвижната, а движещата се в пространството истина.
Векове наред неделимостта на атома е истина, а делимостта е глупост. Днес неделимостта е глупост, а делимостта е истина.
Векове наред твърдението, че тежките тела падат
витаги по бързо от леките е абсолютна истина. Днес това е
глупос защото има условия, при които и тежките и леките падат с еднаква
скоросг.
Векове наред и днес все още в съзнанието на хората, че гравитационното поле е
консервативоно и самата истина, а твърдението, че има условиа, при които то не е консервативно е глупост и за тези хора аз, който твърдя, че има такива условия, които открих и показах съм глупак. Ще мине време и
наимченованията , кое е истина и кое е глупост ще се
сменянт.
Всемира и
всичико в него е такъв, какъвто го
наблюдававе и изучаваме, не по волята на „непогрешими "папи, кардинали, учени, лаици, а по силата на същността на Вечността и вечните и ненарушими природни/ божи закони,/ които произтичат от тази същност, състояща се от неделимо единство от пространство- материя- движение.
Закони, които могат и се нарушават от човека не са и не могат за бъдат божи, природни закони.
Хилядолетия , в заблуда, на базата на консервативно гравитационно поле хора и днес все още се мъчат да създадат вечен двигател,
какъвно е невъзможен, при наличието на вечно движение, което изключва такъв двигател.
В 1960г., на базата не на консервативно гравитационно поле, а на не консервативно аз реших този проблем с директните гравитационни двигатели и сред „непогрешимите”, които знаят, че гравитационното поле е к
онесервативно се
отдзовах, като глупак сам срещу всички / учени и лаици/. Отново времето ще
показе кое е истина и кое е глупост и ще смени местата на названията и ще ги постави на място
срущу съответните реалности, които са самата истина.
Все още много хора на базата на консервативно гравитационно поле се мъчат да създадат „вечен” двигател, какъвто в същност е гравитационен, без успех. Ако искат да
устеят моята препоръка към тях е да
поумеят и видят, че гравитационното поле не е
консервативоно и
изведнаж ще видят, че могат да реализират не един, много варианти на
дирекни гравититационни двигатели /”вечни” двигатели/.
За това може да им помогне
всичико онова, което до сега съм публикувал и ще
подължа да
публекувам, ако
прпестанат забраните да пиша, включително и в собственият си блог в интернет, както и да мога да влизам в собственият си профил.
Видно е също, освен грамотността на г-на Михова подчертана с червено по-горе, и пълната му стилистична неграмотност да се изкаже правилно. Да не говорим, че в края на "пледоарията" си - отправя дори закана "че ще продължи да пише въпреки всякакви забрани"...
За мен това си е вече чисто нахалство и арогантност спрямо Здравия Разум на всички колеги във Форума!
Решавайте колеги - има анкета по въпроса!
Модератор