Преди 14 г. моят баща почина от рак на простатата. При самата операция лекарите бяха длъжни да направят изследване на тумора - от кой вид е. Тогава ни излъгаха, че са го направили и казаха, че нямало нищо страшно. Без да знаем, не предприехме адекватно лечение и той така си отиде, а и не знаехме какво да правим, нямахме познания в медицината, напълно се доверявахме на "специалистите". Ракът се разпространи в гръбначния стълб, баща ми се парализира. После ракът се разпространи в мозъка и това беше краят.
След няколко години, по друг повод проверих в регистъра на болницата в Ст. Загора за изследването на баща ми. Оказа се, че никога не е имало такова изследване. Били сме излъгани -
долна лъжа на лекари от мързел, от нехание, от безчовечие и мн.др.
"Много ги обичам лекарите" "Много им вярвам" !
После си дадох сметка, че ако не аз, няма кой друг адекватно да се погрижи за собственото ми здраве и това на близките ми занапред. С годините се пообразовах и натрупах практически опит. Ако тогава имах тази информация и познания, вероятно баща ми щеше да е още жив.
Имам приятели лекари. Личният ми лекар е в това число. Много пъти ми е ставало смешно, като чуя как разсъждават във връзка с подхода и лечението на болестите. Те дори не могат и на себе си да помогнат. Не знаят как. Пият лекарства, които подтискат симтомите на болестите им и твърдят, че това било лечение
. Подтискането на симтомите давало нормален живот, без да те притеснява болестта. И трябва да се правиш на глупав, като не забелязваш, че с времето нещата стават по-зле и броят на болестите расте. Но те като си мислят, че знаят всичко, считат, че от това по-добро за себе си не биха могли да направят. Само че статистиката в САЩ показва, че лекарите имат 10 г. по-кратък живот от пациентите, което показва какво?
За мен критерият за добър лекар /има такива/ е този, който е успял да излекува себе си, на него бих повярвал.
А лечението на рака е един голям бизнес. Да, в САЩ наистина струва на данъкоплатеца около 300 000 $. Не съм чул обаче илюминат да умре от рак, което значи, че лечението е известно, но е тайно.
nedbmw,
Противопаразитното лечение с пречистена газ е от руската школа. С нея са лекували Сталин от чести ангини.
От къде се намира тая пречистена газ?