Аз да добавя и един коментар тук, защото имам наблюдение. Познавам един билкар, който е лекувал лекар по хирургия от рак на стомаха, който хваща на 64 години! Уникалното в случая не е това, а факта, че дъщерята на този хирург е онколожка!!! Значи той не отива при дъщеря си, а къде?! При билкаря!!! И в крайна сметка дъщеря му и колегите й, му давали не повече от година живот ако се подложи на химиотерапия- е човекът не е оздравял от рака, но е починал след като е навършил 70 години!!! Оставям това така без коментар всеки да си прави изводите!
Другата ми дума е за продължителността на живота в миналото- умирало се е от грип, апандисит, диабет, зъбен абцес, раждане, децата до 1 годинка са били нещо доста кекаво, после от 1 до 10 годинки, също не са били много шен....как ви се струва на фона на сегашният живот? Тези рискове, обаче, са за сметка на умишленото натравяне на хората днес с ваксини, химична храна, кемтрейлси(ако ви говори нещо) флуор в пастите за зъби, бум на венерическите заболявания, повече стрес за деня. Така на времето хората са умирали повече, но тези дето са оставали живи, са живели далеч по-качествено от нас- щом са имали време и за бунтове и въстания, значи са били качествени- обърнете внимание, че днес една стачка не можем да организираме както трябва!!! Моят личен опит говори, че хирургията е един полезен клон на медицината, но другите отрасли са под въпрос- основните неща дето са открити преди 100 години сработват, но другото е индустрия, пелене на нерви и поддръжка на хронични състояния! Хората на времето не са боледували от рак, високо кръвно, увеличена простата, глаукома, артрит, аутизъм, алергии, автоимунни заболявания, невралгий и пр. Може би заради това са имали и нормални семейства- жените са се омъжвали рано и са имали по много деца, нямали са женски болести, но е нямало и аборти, контрацептиви, феминизъм и живота наистина си е бил прост и нормален!