Съжалявам, че се включвам отново в безкрайната таема, но "просто не мога да се сдържъ", както казва детето от рекламата. Знам, че хомеопатията винаги ще има поддръжници и противници. За това всяко крайно заключение звучи меко казано пресилено, когато не е подкрепено с достатъчно доказателства. Поради тази причина неразбирам как така някой като gguest се появява и заключава- "ОБЯВЯВАМ ОФИЦИАЛНО ХОМЕОПАТИЯТА ЗА ПЪЛНА ЗАБЛУДА". Ако това е вожда на Северна Корея е разбираемо, но не е. Орешарски? Също не е. Кой сте тогава? Искате международния номер на списанието с публикации. Няма такъв и няма да има, докато съществуват парите. Ще продължа във вашия дух "И още нещо - медицината стигна много далеч. Присаждания на органи, клонирания, израстване на нови тъкани (в момента например колегите от Института по Обща и Неорганична химия участват в Европейски проект за получаване на изкуствена костна тъкан!), ДНК анализи, и какво ли още не."- И още нещо- медицината стигна ъгъла. Не може да осъзнае неща, които са били известни на хората преди хиляди години. За това и докторите често ги налагат, защото се превръщат в убийци и то не от прекален напредък, а от незнание.
Няма лошо колегите ви от БАН да изкарат някой лев. Г-н КИХ / директор на ИОНХ/ е умен, а на другите заплатите са ниски. Да не пиша тука кой как е получил титлите си, че е срамно. За проектите парите са ясни. Целенасочени. Разрешават ти да се занимаваш с нещо което да носи пари на някои, а не да направиш нещо за обикновените хора.
Понеже видях, че си писал и в темата за рака, нека попитам и аз - Защо спряха парите на Евангелос Микелакис от университета в Алберта? Ако незнаеш с какво се е занимавал, ще ти кажа, лекуваше рак с дихлороцетна киселина. Имаше добри резултати и това не се хареса може би на някой. Не съм привърженик на конспирациите, но съмненията остават.
Това, че някой гледал Дискавъри и чел Нейчър, не го прави велик учен. И в тях има голяма доза лъжа и пропаганда.
Майсторе - и ти сутринта пишеше за музиката, а не се ли замисли колко са молекулите в нея?