1. И сега ако можеш да обясниш какво точно се натрупва в организма и как вреди, цена няма да имаш.
2. Не че нещо, но обикновено най-големите паникьори са толкова некомпетентни в областта на химията, свойствата на веществата, промените които претърпяват по време на технологичната преработка и тнт., че чак не ми се коментира.
3. Имат само огромното его че са всезнаещи. А в същото време не знаят какво е това соев изолат, къде и колко се слага от него, как действат токсините и какво означава пределно допустима експозиция и тнт.
4. А по въпроса за бързото стареене и стерилитета, предците ни от преди половин-един век са можели само да се надяват да доживеят до 70. Средната продължителност на живота е била доста под 60 години.
5. Средната продължителност на живота в държавите където е най-силно навлязла модерната хранителна технология вече наближава 80. Средната!!! Колкото и да се вайкате, средната продължитленост на живота РАСТЕ! Дори и в България колкото и бедни да сме и да се храним с най-големите боклуци и ГМО.
По точки по-лесно се отговаря:
1. Не съм специалист, не съм химик и пр., но се доверявам на такива, които са правили изследвания по въпроса. Аз мога само да предполагам какви са отровите на база собствените си знания. Това са предимно белтъци - ензими и инхибитори и разни видове токсини. Тъй като въпросът с ГМО не е изследван до край, то има и процес, които не би могъл никой учен към настоящия момент да опише. Вместо това те описват само крайният ефект - болестта.
2. Обикновено най-големите паникьори са за мен най-големите учени, защото именно те доказаха вредата от ГМО. Именно те разобличиха илюминатския заговор за редуциране на земното население чрез ГМО.
3. Само един глупак може да си помисли, че някой имал его на всезнаещ, пък дори не знаел какво е соев изолат, къде и колко се слага от него, как действат токсините и какво означава пределно допустима експозиция и т.н. Трябва ли някой да задълбава в такива подробности на
синтеза на соята до молекулярно и квантово ниво, за да има право да си каже мнението по даден въпрос и да изглежда скромен, за да не го помисли някой за всезнаещ с голямо его? Айде няма нужда...
4. Стерилитет при предците ти не е имало. Тогава са прихващали от боговете без полов акт - справка Библията.
По отношение процесите на стареенето си прав само за едно - продължителността на живота на предците ни е бил по-кратка, но по други причини, тук ГМО не причом! В миналото са живеели малко поради две основни причини: липса на витамини, не е имало селско стопанство и са ядели предимно месо. Доказателство в днешно време са ескимосите - живеят до 40-43 г. На второ място са инфекциите. Тогава не е имало антибиотици и са умирали от банални инфекции. Отново не е свързано с ГМО.
5. Средната продължителност на живота по света и у нас не расте защото се е развила модерната хранителна технология, а защото технологията в медицината позволява да поддържа хронично болните дълго време живи, но непълноценни, чрез животоспасяващи лекарства - химии и трансплантация на органи. Да, това дарява живот, но отнема неговата пълноценност, осакатява. Разбира се има и други причини, като тежкия физически труд и т.н. Трябва човек да е абсолютен дебил, без значение дали е с диплома или не и да не отчете съвременната статистика от модерното хранене, което води до най-тежките заболявания. Най-ярък пример е Китай. Преди да преминат към западния модел на хранене - месо, захари и ГМО, ракът, диабетът, сърдечносъдовите заболявания, имунните заболявания са били непознати за тях, хайде да бъдем по-точни в някакви мижави граници.
Отново пожелавам приятен апетит на онези, които не са се паникьосали от ефектите на ГМО. Такива могат и спокойно да хранят децата си с ГМО и да им обясняват синтеза на соята на воля. Аз няма да им преча и моето его също няма да го направи.