Дотук много добре! - като изключим факта, че около мен е бъкано с "регулируеми лабораторни изправители" и направо се чудя къде да ги дяна...
- шегичка! Имам в наличност само 2-3 от обичайните китайски мултицетчета. Другото - в следващия живот!
CPU всичко почти ми се изясни с твоята и на Valex помощ.
Тия дни ще отпочвам голямото запояване и проби с разните ми соленоиди и електромагнитни бобини със и без сърцевини. Ще проверя и как се държат в случая схемите на Бедини с един и два акумулатора.
Всъщност всичко това ми е резервен вариант... Знаете, че основното ми направление в разработките са магнитните двигатели... Исках да им вградя малко "пинизчийски" електронни "номера".
Последната ми конструкция на магнитен двигател е почти готова и ще бъде голям шаш след някой и друг ден. Основно разчитам на чисто механично само-захранване с магнитна тяга. Имам варианти и за механично регулиране на оборотите.
Хич никой и да не си мисли, че показаните дотук мои разработки не работят. Работят и още как. Междувременно съм достигнал до възможно най-унифицираната конструкция на "Бекспейс"-а. Отдавна съм забравил и онова юнашко лашкане и джаскане, дето ми строши най-одумваната и оплювана конструкция. Сега е друго. Да сме живи и здрави, ще видите!
...
Използвам случая, да изразя НАЙ-ГОЛЯМАТА СИ ПРИЗНАТЕЛНОСТ И БЛАГОДАРНОСТ НА
PRP ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО КОЕТО МИ ОКАЗА В ТРУДЕН МОМЕНТ ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ГАРАЖА ТОВА ЛЯТО.
PRP, ще пусна няколко снимки в темата за "Кервана си върви..." да видиш ЧРЕЗ твоята ФУНДАМЕНТАЛНА ПОМОЩ КАКВО СТАНА!
Поздрави!