На българите в чужбина им е през оная работа и за Бойко и за Радев и за всички останали мижитурки наричащи себе си политици, кой руски, кой американски слуги.
Ами...не е съвсем така. Българите в чужбина, поне по-голямата част от тях, имат близки тук и...им пращат средства, без които няма как иначе да оцелеят. Има хора, които издържат родителите си (иначе мизерстващи с по 250-300 лв. пенсии), та до толкова поне им пука какво се случва у нас.
Да, Мишо, така е - опит за "размътване на водата" е това, от кого е провокиран, може само да се гадае?
Опасно е такова преекспониране и опит за "обличане" в изсмукана от пръстите фразеология. Най-опасна е думата ГЕНОЦИД, но веднъж прокламирана официално, ще е много трудно да се докаже, че..."нямаш сестра", понеже доводите около това започват да се лепят и изнамират лавинообразно.
"Ето - българите протестират масово. В България има геноцид и те отчаяно се нуждаят от нашата 'помощ'..." Работата отива малко към..."гъша хуйня" (справка - интернет).
Аз лично смятам, че на САЩ много по-малко им дреме за нас, те дестабилизираха цяла Европа с тези емигранти, изчерпват вариантите за конфликти в разни точки на света и опипват почвата от къде какво може да изникне. Техният отдел, занимаващ се специално с това, денонощно си блъска главата за откриване на нови "горещи точки"...особено, след като (малко) удариха на камък в Сирия.
Според мен, цялата офанзива е провокирана от някои чуждестранни неправителствени организации (които, вече са забранени в Русия и Китай със закон,
странно защо, нали)...
Не задължавам никой да се съгласява с мен, дано не съм прав!