Автор Тема: Политиката и политиците ни!  (Прочетена 484907 пъти)

TOMOTO

• Гост
Re: Политиката и политиците ни!
« Отговор #150 -: Октомври 17, 2014, 01:29:06 pm »
Започна се!
Ти не си добре бе, човече!!!

Къде се намираш, в коя епоха живееш?  Не стига, че нарушаваш всякакви форумни и етични норми, ами и си тръгнал да админстваш уж "свободния форум", който беше до преди няколко месеца наистина такъв!  На теб ти трябва С.Е. за да си направиш електрически стол за екзекуции - така разбирам долната ти логика... и не само аз >:(

Докато има на това място такива нацисти, разпъни-локуми и неадекватни теми като тази и доста други - няма да усетиш "гратиса" и в следващите няколко живота!

Мисля, че трябва да се създаде анкета и всеки, който не го е "бъз" да гласува против всякаква подобна шизофренна менталност!

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 003
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #151 -: Октомври 17, 2014, 02:16:01 pm »
TOMOTO, ако искаше да си изкажеш по този начин гнева срещу нацизма и фашизма, то имаше такава възможност да го направиш в по-предните страници, като се обсъждаше ситуацията в Украйна. Там геноцида е налице, но ти беше спокоен, а за нашия мангал, дето нищо не му се е случило, напротив се е намножил многократно, сега вдигаш тая врява. Ти както се изрази, Майстора направо на Хитлер ми заприлича.

Бе то големи демократи тука и защитници на човешките права имало бре. А аз се чудя що ни приеха толкова бързо в Европа.

За циганите, предлагам следното демократично решение: Да отидат всичките в Западна Европа. Там хората са по-човечни, ще им решат проблемите, така и нашите.

Имам и друго предложение:
Нека отидат в страната на "голямата демокрация" - САЩ. Там вероятно и почти сигурно няма да ги посрещнат, като негрите от Африка, които векове им били роби, много след като в Европа си е отишъл този строй. Там ще ги приемат за равни. В САЩ расизъм и нацизъм "няма", само дето войниците им пикаят върху труповете, които са умъртвили, без цялото "демократично и човешко-правно общество" да им направи най-малкото забележка, след като не иска да ги наказва.
« Последна редакция: Октомври 17, 2014, 02:44:22 pm от EDM electronics »

Неактивен svetlio760

• Много Напреднал
  • Публикации: 1 381
  • винаги има начин
  • Скайп: svetlio760
« Отговор #152 -: Октомври 17, 2014, 03:15:16 pm »
Абре, Томото, де ти дойдоха наум тия изстъпления бре??!!! Излезе че, Майстора виновен за всичко- дай да го турим на електрическия стол, та да си оправим държавицата ;D ;D ;D Та тук понеже няма разнообразие на мнения и отношения към целия букет държави и държавици в света, та мнението на Майстора излезе най- черното, та и за модератор не ставал ;D ;D ;D жалко че няма емотикони да си сложа тука настроенията! ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БРЕ????!!!!!!!!!! Има ред неща, които ме дразнят у Майстора, но с какво ДЕЙСТВИЕ ме е ощетил, та да го мразя??!!!
 И убеден съм, че и към теб не е извършил действие, което да те накара да го мразиш и да пишеш дивотии!!!! Осъзнай се, бре! Като не харесваш как е модериран форума и един от модераторите му, кво? Да не висиш зорлян тука и някой да ти дава пари за да ни харесваш??!!! Какво би ти попречило да постваш нейде другаде, без преди това да показваш колко яко си в джаза??!!

TOMOTO

• Гост
« Отговор #153 -: Октомври 17, 2014, 03:25:01 pm »
TOMOTO,

Бе то големи демократи тука и защитници на човешките права имало бре. А аз се чудя що ни приеха толкова бързо в Европа.

За циганите, предлагам следното демократично решение: Да отидат всичките в Западна Европа. Там хората са по-човечни, ще им решат проблемите, така и нашите
ЕДМ!, хубав човек беше- кво ти стана и на тебе :D
Исках да пиша в една друга, всеобщо любима тема, но като видях какво става тук - се отказах

Стига с това лъскане на клавира... Трябват дела за да измъкнем угнетените ни бащици от колая на такива сладкодумни пезевенги... Нима си съгласен да участваш или общуваш с хора (меко казано), които следят тачо, мачо и курвето му?  Та чак и ги изтипоса и тук... гадория...

Бас хващам, че след малко ще се появи от следобедна дрямка (при злото пиле) и ще заключи темата под предлог, че някои колеги недоволствали и тем-подобни негови си измислени шаржове... >:(    Абе - ние сме си виновни!!!

М/у другото, знам, че в Сливен сте долу-горе малцинство, но пък и ГРАДЪТ на стоте войводи и онова голямото и дебело... дърво   Вземи се в ръце и не се връзвай току-така  и си решавай проблемите сам без да чакаш някой ;)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 019
« Отговор #154 -: Октомври 17, 2014, 03:25:53 pm »
Ей до там води политиката - забравихме на какъв хал сме и скочихме един срещу друг само за едни 11 страници.
Виждате ли до къде сме промити, как са ни програмирали мозъчетата?
Темата отиде съвсем "у лЕво". Все пак ще ми е интересно да остане за да видим колко човека още ще се хванат за гушите лично, вместо да търсят и да беседват културно за проблемите в политическата система в България и света като цяло.

TOMOTO

• Гост
« Отговор #155 -: Октомври 17, 2014, 03:47:21 pm »
@svetlio760
Ти защо въобще се обаждаш, след като не съм те цитирал >:(

Такива които не са показали и едно болтче, а само плямпат безвъзвратно от първия си пост - немога да ги мисля!  Лафайте си колкото си искате на лични - защо занимавате и другите, които искат да правят нещо?

Не хващам никого за гушата и не си изкарвам нищо и на никой! Много съм си спокоен даже ;D
Зян е само за тези които ви се връзват!
Мисля ЕДМ ме разбра! ;)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 551
« Отговор #156 -: Октомври 17, 2014, 06:27:11 pm »
?
http://www.peticiq.com/dps_out
Аз се подписах !

Неактивен vsl

• Активен
  • **
  • Публикации: 249
  • Скайп: vslengineering
« Отговор #157 -: Октомври 17, 2014, 07:06:10 pm »
Кузмов, и аз се подписах. Това е интересен начин да припечелваш по някой лев. Не ти а автора на петицията. Ще взема да направя и аз така и все някой ще даде по нещо. Капка по капка, вир.

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #158 -: Октомври 17, 2014, 07:35:25 pm »
Няма смисъл, момчета...
Дори да си свърши работата тази петиция, че и съда после, ДПС ще се разтури е, и???
След месец само ще е пререгистрирана с друго име.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 551
« Отговор #159 -: Октомври 17, 2014, 07:50:37 pm »
Това не е лишено от смисъл ! И изобщо не става въпрос за пари ! Става въпрос за бъдеще на младите ! Аз, преди повече от 55 години, съм живял в мир и разбирателство, с турци и цигани ! Сега искаме да се хванем за гушите ! Кой накара тези хора, да искат да властват над нас ?? Агентурната помия от миналото !

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 003
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #160 -: Октомври 17, 2014, 08:24:10 pm »
ЕДМ!, хубав човек беше- кво ти стана и на тебе :D

А-ми, така ти се струва. Аз все съм си същия лош човек. Просто ти си се претоварил напоследък с грижите за циганите, затова така ти се струва  :D.

А пък на Майстора, сигурно му е писнало да го крадат. Те са като термити по селата. Дематериализират всичко.
Моля да не се изпада в истерия от подобни изказвания, да се подхожда с разбиране към пострадалите хора и да не се употребява клиширания европейски популизъм. Живял съм в Европа и повярвайте там "много ги обичат", ама много. А полицията за разлика от нашата ги налага с джумука. Майстора ми е по-скъп от с'ичките с'игани взети заедно. Българин е, има патриотични възгледи, помни кой е освобождавал България.
Лошото ще е, ако нещата придобият характера в Украйна, защото държавата няма адекватна политика за циганите, впрочем никаква, а условията в България назряват, ако не се вземат мерки.

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
« Отговор #161 -: Октомври 18, 2014, 04:33:20 am »
За: "славите, сКлавите, славяните, словените, словаците, че и поляците, че даже и траките" - много се е спекулирало, и ще се спекулира! - има много и съвсем ясно видими причини... аз просто цитирах дебели книги, учебници, карти, езикови специалисти, дори древни автори... Вероятно всички сме се объркали!? - знае ли човек!?
Най-вероятно е - Мама (хуманист, демократ и Велик Свободен Дух) и Тате (тесен и широк Специалист, Патриот и Комунар) просто да са ме възпитали погрешно - да тача Родното, Родния Дом, Родината и Рода Български!? - знае ли човек!?... може пък да се окаже лошо това!?
Крали са ми вещи, крали са ми провизии, крали са ми насъщна храна... ?!?!?!?!... налитали са с тояги срещу мен... дори просто затова, че минавам покрай тях - и те, с акъла на "скинари", просто реагират абсолютно ксенофобски (като имам тези спомени още от далечната 1965-66 години) ... Но все съм го преглъщал... Защо ли?! - знае ли човек?!... въпроса май опира до нещо много повече от ВЪЗпитание!

Но е дошло Време РАЗДЕЛНО! И всяка търпимост има граници... Ножът е опрял о кокъла! ... и ще се лее повсеместна кръв... и всяка "жаба" ако не си знае "гьола" ще даде "фира"!
...
...драги мъничък, дребничък, простичък "томото" - виждаш ми се нещо точно като една такава ЖАБА! - крякаш и плюеш просто ей така - напосоки - без да съзнаваш въобще - че плюеш срещу Вятъра!
Да! Аз съм Вятъра, а ти си тъпата ЖАБА! - И ЗАТОВА ТИ БИЯ ШУТА!
Наруши с поведението си и приказките си Приетите Правила във Форума! - обиди колеги и не ти хареса "Широката ми Кройка" на мое отношение дори и срещу твоите изцепки - и в други теми пак тук във Форума. Наруши основно Правило - омаскаряване имиджа на Форума.
Иначе нищо лично... може и да си добър специалист (видя се), но се оказва, че ти си просто един елементарен заядлив простак, който няма място тук!
Пиша го това за да видят всички опърпаната ти "кройка", която дори и от леко подухване на ветрец не може да те опази! 'Щото то има лек галещ бриз и си е наслаждение да си "побъбриш" с него, но разгневиш ли го, ще те помете като ураган!
Лишавам те от пълен достъп до Форума!
...
Евала на останалите най-активни списватели на тази тема - тя е ценна, защото не само бистри социално-икономическата, но и световната "ританица" наричана по погрешка "политика", но и ни сплотява - около Национални наши Ценности.
За естеството на "политиката" отдавна са се изказали много по-мъдри люде от мен, и точно затова я наричам "ританица", за разлика от Нещото, което аз наричам полиЕтика!
Добро утро на раноБудните!
« Последна редакция: Октомври 18, 2014, 11:14:43 am от Maistora52 »

Dan Milan

• Гост
« Отговор #162 -: Октомври 18, 2014, 12:42:27 pm »
Арийски народни умозаключения (по купешки наричано Фолклор) от Хилядолетна Велика България – Иске Булгар Ъръ.

Щом си се родил – живей. Щом си гладен – яж, щом си жаден - пий. Животът е сладък, а времето – конник. Който търси лек живот - ще бъде унижен, играчка на по-силния ще стане. Животът е като съня. За някой изгрява слънцето, за другиго - залязва. Незавършилият живота си няма да избегне изпитанията. Вярата в живота человече не губи. На слабия властта все не е достатъчна, а на силния не му и трябва. Умът ще те застави да мислиш, а силата да се подчиняваш. Богатствата на безвластен народ ще бъдат разграбени. Които не могат със себе си да се оправят, не могат да управляват и народа си. Душа и кръв - едно и също е. Тангра и Кан - едно и също е. Снегът може да се покрие само със сняг, да застане над канът - владетеля на народа може да застане само кан. Властта на Кана е чест за народа и за него самия. Жалещият коня, за кръвта да отмъсти не може. Жалещият себе си, Кан да стане не може. Няма легенда без Кан, както няма битка без кръв. Когато в страната ти има врагове на народа, мъж ли е този, който жали себе си? Да победиш врага е дело велико, да претърпиш поражение – позор. В боя или се биеш, или бягаш. Загиналият в битка за правда е мъченик, загиналият в бягство - псе.

Корените за промиването на нашите мозъци започват още от ранното ни детство. Започва с това, че ни учат за това как нашата история започва със Стара Велика България. Но името и е Иске( Хилядолетна) Булгар Ъръ(Велика). Към момента със 72 000 годишна история. Кой скри от нас тази история. Кой ни разделя и владее. Разделяме се ние самите, с натрапената ни Американска(еврейска) демокрация, а богатствата на безвластния ни народ се ограбват от Еврейските Банки и от богатия Европейски (Еврейски) съюз. Забравихте ли за Айн Фолк, Айн Райх, Айн Фюрер. Защото във вените на всички които са създавали или са се опитали да създадат империи е течала Арийска-Българска кръв, и генетичния спомен от една глобална империя на територията на цялото северно полукълбо наречена ИСКЕ БУЛГАР ЪРЪ. Само във вените на злите сили, които днес управляват света няма и никога не е имало такава кръв. Във вените на единици от съвременния ни елит, няма да посочвам имена, вие ще се досетите кои са, няма такава кръв, а също и във вените на едни съседи, който са към 80 милиона. Няма ли род-български, народ-български и родина-българска, няма ли го Великия Кинеш с 540 Багъли, 42 Велики Боляри – от тях 30 околийски управителя със статут и ранг на министри, и 12 Палатни боляра-12 рицари от кръглата маса……….., ще я няма и България. Има само някаква територия която се нарича така, и някакви неразумни юруде, които за всеобщ голям срам пред кръвта на дедите ни, наричат себе си Българи. Защото Бълги -означава само едно нещо Земляни, а окончанието Ари- са Арийците, за които казват че са изчезнали. Ари означава опит, рутина в частност мъдрост, която не се унаследява за жалост напълно генетически, а се предава от баща на син, от майка на дъщеря и от поколение на поколение. Къде изчезнаха тия Мъдри Земляни, и завинаги ли? Не. Арийското семе на Великия дух на България все още го носим в себе си. Вижте кой печели световните олимпиади, какви гениални открития се правят и в момента(кой попелява банковите автомати по света). Кои са те. Едно семе когато го посееш, то ще поникне. Ако е отровена почвата, ще се развие уродливо нещо с недъзи. Истината е само Една - да се премахне отровата-политическите партии, която трови наша Велика майка и земя - България. Ще има Бой последен, който се казва Национално Движение ” Васил Левски” за Възстановяване на Свещения Арийски Саракт ИСКЕ БУЛГАР ЪРЪ. Или сме обречени на вечно забвение.

Народ, който не знае и не помни своето минало, който е обърнал гръб и не помни народните си традиции е обречен на ЗАБВЕНИЕ.
« Последна редакция: Октомври 18, 2014, 12:52:05 pm от Dan Milan »

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
« Отговор #163 -: Октомври 18, 2014, 01:03:44 pm »
Потресаващо!
Дан! - прочетох и за сетен път настръхнах!
Не че не знам някои от споделените неща, но в теб кипи същата буйна кръв, като оная - Извечната!
Ей такива като теб са Българи!
...
Питат: "Кой може да разбере един Гений?"
Отговор: "Друг Гений!"

Същото е и с Българите - точно тези, за които говориш ... носещите древния МИМС-ген... само нещо ме смущават 72 000-те години назад във времето...  когато е започнало разселването на Хомо Сапиенс от Африка към останалия свят... и вероятно първото Му биогенетично мутагениране - от "неизвестен" биотехнолог... или става въпрос за Амн-Ре?
И още една "ситна" подробност: думата Булгар аз я чета БоугАр... това "оу" е същото като "ул", но произношението е като на хлапетата дето не могат да кажат "Л".
Освен това, това "оу", като фонема го изписвам в думата така: "БОуГ-Ар" с продължението "БОуГ-Арийский"...
Разправяй!
...
Пиши ме за член на:
... Национално Движение ” Васил Левски” за Възстановяване на Свещения Арийски Саракт ИСКЕ БУЛГАР ЪРЪ.

Народ, който не знае и не помни своето минало, който е обърнал гръб и не помни народните си традиции е обречен на ЗАБВЕНИЕ.

Разкажи по-подробно... подай текстове, източници на информация, линкове!
Поздрави!
« Последна редакция: Октомври 18, 2014, 01:17:53 pm от Maistora52 »

Dan Milan

• Гост
« Отговор #164 -: Октомври 18, 2014, 01:09:19 pm »
България!
Напред! и
Нагоре!
Друга политика няма!                                                                                                                                                                                                              ( ПолиЕтиката) е само една и се състои от три стъпки и три действия. Първото е с поставяне на дясната ръка на сърцето с думата България!, Второто е с изпъване на същата ръка напред като се казва Напред!, а Третото е с високото и повдигане, и се казва Нагоре!!!
« Последна редакция: Октомври 18, 2014, 01:34:07 pm от Maistora52 »