Автор Тема: Политиката и политиците ни!  (Прочетена 484983 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 004
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Политиката и политиците ни!
« Отговор #240 -: Декември 15, 2014, 05:06:30 pm »
Не си фен на КГБ, но говориш като член на ЦРУ. Я се запознай с историята от къде идва името У-краина, у края на кое и кога?
После виж кога се е създала тази държава и от какви етноси. Виж що е туй Киевска рус и т.н.

Коментарите дет си постнал от незнай къде не са твой, ама не се разбира чии са. Не са и мои. То всеки има мнение по даден въпрос и трябва ли да ни занимаваш с него? Никакви аргументи. Не ти се коментира, пък ни занимаваш.

А пък Крим, да бил е винаги руски, а украинците го получават като подарък от Никита Хрушчов. Ама не ти се коментира, да не кажеш някоя глупост. А за Кримската война чувал ли си, а? Коя я е водил с турците, украинците?

Ето какво правят украинците със собствения си народ: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_12_15/OON-Batalonite-na-Kiev-sistemno-narushavat-pravata-na-choveka-3350/

piton2012, трябва да знаеш, че не всеки е с робска психика и е готов да стане западна партенка или подлога. Има хора за които парите не са най-важното нещо в тоя живот.

Неактивен piton2012

• Специалист
  • Активен
  • Публикации: 274
« Отговор #241 -: Декември 15, 2014, 05:25:57 pm »
   Браво EDM. Маалко по-нагоре съм ти написал именно това. След като не съм от КГБ, трябва да съм от ЦРУ ли? Не се пали. На мен ми е все тази. Не ме чети по диагонал. Май съм писал и за името на Украйна. Но... май чукча писател, а не читател. Руски бил. Ти да не си руснак? Май пак някой краде Българската История. Жалко е, ако това го правим и ние. Няма да ти обяснявам кога и защо? Не си малък. Чети ако желаеш. И какво за Киевска Рус знаеш ти? Че помогнаха на Византия да ни превземе. Или това не го пишеше в татовите учебници? Ама и това съм го писал и пак си го пропуснал. Поразрови се. Виж кой е тогавашният княз. Българин, ама малко от твоята партия. От продажническата Борисова рода. И като толкова много ги знаеш нещата, знаеш ли кой е Садък паша. Онзи дето беше по вашият край. Край Сливен. Защо беше там и какво правеше? Кои са роднините му и какво направиха? Ако незнаеш питай Путин. Той знае всичко. Обама също. А и Бойко.
  Горните цитати за които питаше са от коментарите под речта от линка.

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
« Отговор #242 -: Декември 15, 2014, 05:52:03 pm »
На мен тая история с Руска и Украинска територия много ми прилича на историята с Българска и Македонска територия.

А е толкова просто - ВСИЧКИ ЕДИН НА ДРУГ СМЕ СИ РОДНИНИ!
« Последна редакция: Февруари 04, 2015, 10:05:19 pm от Maistora52 »

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 551
« Отговор #243 -: Декември 15, 2014, 06:01:16 pm »
Дека си р,ъгнал веее !! Майстореее ? Че тя и луната произлиза от Македония ! Проверили са !
 ;D ;D ;D
« Последна редакция: Декември 16, 2014, 07:56:27 am от Maistora52 »

Неактивен piton2012

• Специалист
  • Активен
« Отговор #244 -: Декември 15, 2014, 07:57:40 pm »
    Майсторе, има доста истина в това което казваш. Но аз винаги държа на българското. А къде е то в случая. Никой не споменава българи, та , ако ще и прабългари и т.н. И ако кажеш руснаци и украинци са българи, то тогава нещата придобиват малко по-истински смисъл. Иначе те си знаят , чичко Ленин им даде азбука и сам Христос ги покръсти. Паралела с "макетата" мисля, че е виден.

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 629
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #245 -: Декември 15, 2014, 08:19:00 pm »
То и Петро Порошенко е българин :). Българите сме навсякъде и в крайна сметка никъде. Само от патенти на българските изобретатели и откриватели реализирали се в чужди държави за съжаление бихме могли да издържаме цялата нация :) ... заедно с малцинствата  :P. Светът е длъжен на България, но България няма да получи нищо, докато не си го поиска, и не казвайте, че няма как. Истината е, че сегашните политици за нищо не стават. Национални предатели държани с компромати от чужди разведки и изпълняващи под диктовка, каквото им се нареди. Не ме интересува нито Русия, нито Украйна нито която и да е държава, мен ме интересува само и единствено България, затова съм тук и правя каквото мога. Време е да спрем да се оплакваме, ВСИЧКО зависи от нас. Със здраве !

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #246 -: Декември 15, 2014, 10:16:31 pm »
Питоне, викаш не си фен на КГБ, не си и от ЦРУ, ама чудя се, да не си от ония, дето четат от Акашиевите записи, та знаеш аз от кой край съм, пък и колко съм малък.

Не че ги обичаш тия, ама то и твоето не е същото...

Във форума съм от създаването му. Единствено знам собственика му от кой край е, другите не ги зная, още повече, ако пък не съм контактувал с тях лично. Любопитството е характерно за Пепетата - пепелянките, а не за питоните. И да знаеш, да не ходиш да питаш тук-там из форума, от кайнака: Не симпатизирам на никоя партия и религия, аз имам свои политически възгледи и вярвания. Не членувам и никога не съм членувал в партия. Не е необходимо и да гадаеш.

dymelsoft, вярно е, че нашите политици са продажни, но и да не бяха такива, пак нямаше да се оправим. Защо? Ами защото членството ни в Евроатлантическите структури ни коства преди всичко суверенитета - политически и икономически. Наказаха ни да нямаме армия (като държава загубила WW2), т.е. никой не "пита" държава, която няма армия. После, най-главния икономически лост - банките са в чужди ръце. С този лост се предизвикват кризи, инфлация и др. Айде стига, че мога да говоря много по темата...пък файда - йок...
Демек, за мен хала в държавата е най-вече вносен - от зАПАД.

Ето доказателство. Какво стана с курса на външна политика за "Южен поток" на Германия и нашия по заповед на Германия :D: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_12_15/Germanija-zastava-zad-Blgarija-za-razreshavaneto-na-situacijata-okolo-JUzhen-potok-2336/

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 629
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #247 -: Декември 15, 2014, 10:52:33 pm »
EDM electronics само едно уточнение, всички тези неща които изброяваш са ми ясни и пак се случиха с помощта на нашите продажни политици. Членство в каквито и да било евро....  НАТО и сякакви други структури все пак е гласувано от така наречените "НАРОДНИ" представители нали. А те какви са ? За разлика от тъпите Украинци които си сложиха на ръководни държавни постове чужденци, нашите нали са българи ужким. Така че нашия суверенитет, икономически и политически никой не ни го е взел. Ние сами си го дадохме, за да получим какво ? Едно голямо нищо! Аааа обърках  :P не е за нищо,  все пак имаме потупване по рамото на БОКО в Брюксел. Трябва да го обявим за национален празник :)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 019
« Отговор #248 -: Декември 15, 2014, 11:11:46 pm »
Аз се чудя за какво ни е армия... Половината, че и повече от българите бленуват да бъдем окупирани от ... абе от когото и да е. 51-ви щат, 16-та република, 27-ми швейцарски кантон, не-знам-си-коя германска област - все тая. Защото ще имаме най-накрая правила. Ще има върховенство на закона, чрез което всичките тия държави са постигнали просперитет.
Обаче ... както забелязвате никой не ни иска. На България е отредена функцията на изолатор, на гето. Тук ще остават всички бежанци дет напират от изтока. Ще ни връщат и циганите. Ще ни държат на границата на оцеляването, като ни пускат някое евро колко да не умрем, но няма да ни позволяват да "си вдигаме главата много-много над водата".
Сори, това е истината ... колкото и да е тъжна.

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #249 -: Декември 16, 2014, 12:05:15 am »
juliang, не че ни трябва армия, това, че нямаме е просто показател - признак за положението...
Иначе- да, не случихме на поробител през миналото си...
А че никой не ни иска - то е ясно...кой ще иска "депо за отпадъци" в каквото са ни превърнали?
Спомняте ли си когато всяка европейска държава бе олицетворена с някакъв символ?
Е, нашата я бяха изтипосали европейците като тоалетна чиния, какво повече да говорим?
Самата арогантност е потресаваща в случая, не друго!
Въпросът е дали нашите политици са наистина тъпи и не схващат идеята на Европа за нас или са продажни копелета всичките? А може и микс от двете?
Според мен всеки политик преди встъпване в длъжност трябва да минава психотест за проверка на ценностната система!
А преди да се издигне кандидатурата му изобщо -  тест за интелигентност...IQ поне 120, иначе за къде сме?

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 019
« Отговор #250 -: Декември 16, 2014, 12:48:21 am »
Виж как се държим в България с циганите, и просто си го представи в малко по-големите мащаби на Европейския съюз.
Тук на циганите им позволяват да си правят гета, затварят си очите за това, че не си плащат тока, водата и данъците, както и че крадват по мъничко. Дават им социални помощи, които да им стигат колкото да не умрат от глад.
Но има 1297 правозащитни организации, които срещу щедри субсидии от тоя и оня (държавни, частни и доста неясни) развяват байрака за равенство, права на малцинствата и т.н. Но в същност целта им е усвояване на средства, и в никакъв случай да не допускат циганите да изплуват от блатото, в което са оставени. Защото изплуват ли - ще им спрат кранчето.
По същия начин се отнасят с нас в ЕС. Пускат ни на екскурзия - да разгледаме и да се почувстваме равни, но не ни пускат да се трудим при условията при които се трудят техните граждани. Затварят си очите за крадливите ни политици, за прогнилата ни съдебна система - това не е техен проблем, точно както присъдите на Мешерето и купуването на булки не са проблем на българската държава.
Да сте чули някъде за циганин, убил циганин? Не, нали? Не че не се случва, но държавата изобщо няма да погледне такъв случай. Не защото не й е работа, а защото усещат че ако осъдят циганин убил или окрал друг циганин по нашите закони - всички цигани ще скочат защото присъдата ще е нищожна по техните закони. И ще се размирише жестоко - ако циганин обере българин го осъждат на 6 месеца, а ако обере циганин - му режат ръката. Но ако циганин обере българин и по чудо го хванат и почнат да го съдят - български хелзинкски комитет, евророма, всякакви знайни и незнайни организации изпълзяват от дупките си и почват да квичат за правата и неравенствата на циганите. Но когато Мешерето осъди циганин никоя от тия организации не се вижда на хоризонта. И държавата си трае. И съвета на Европа, и съда в Страсбург. Що ли?
Това е политика - преднамерена и целенасочена. Нашите политици имат само един шанс да излезат от това блато - да сътрудничат на "силните батковци", с надеждата да им позволят техните деца да живеят на по-добро място. Ако не изпълняват нарежданията им - ще им "осветят" сметките в чужди банки, ще спрат стипендиите на децата им, ще ги подсетят че имат да плащат данъци за вилите и апартаментите които притежават там (по възможно най-публичния начин). И няма да ги вземат за консултанти в някоя от западните фирми тук.
Вижте го Сертов - бил консултант в няква фирма за енергетика.... Тоя човечец разбира от енергетика точно толкова, колкото Доган от язовири...
Всички тия "политици" чакат само да си завършат "стажа" в политиката, за да станат юридически съветници, консултанти, експерти и всякакви подобни във частни фирми, които им осигуряват прилични доходи до старини - благодарност че са "слушкали".
Така че ... тук ще се мре. Спасявайте се сами, или поне спасявайте наследниците. Тук ще е ад след 20-30 години.

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #251 -: Декември 16, 2014, 08:52:26 am »
juliang, както винаги моооооого "в час с нещата". Всичко е така, както го описваш.
По въпроса за "консултанти" и "всякакви съветници" в западните фирми на наши "ерудити" само ще добавя, че по този начин те официално си взимат обещания рушвет.

Да, такава е западната политика спрямо България, чрез корупция да управляват страната. Те осъществяват чрез корупция интересите си в политиката.

Частен пример:
Миглена Кунева претупа важни глави от договора за присъединяване на БГ в ЕС, и основно глава енергетика. Даде обещание да се затворят ядрени реактори в Козлодуй, иначе по-сигурни от повечето европейски, американски и японски. Защо, хайде да познаем?
Френска фирма изгражда атомна централа в Румъния. Our Miglena Kuneva след като помогна много за деиндустриализацията на БГ, като ни лиши от евтин ток и съответно конкурентни стоки поради високата калкулирана цена на енергията в тях, станала член на борда на директорите на една френска банка, финансирала строежа на атомната централа в Румъния. Бе много бе разбира тая Кунева от финанси. Тя май от всичко разбира. Много я харесват в Европата. Ето така се изказва благодарност от западен партньор, веднага те правят директор със солидна заплата, ма то като разбира много човек и като е специалист, така е...
Дал Господ и други примери - бунлюк...

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
« Отговор #252 -: Декември 16, 2014, 02:55:49 pm »
С тайната и "мръсна" цел, да се осъществява "Доктрината Им", факт е, че биват избивани, изтребвани, погубвани и въобще ликвидирани хора и люде на всички нива на социума.
« Последна редакция: Февруари 04, 2015, 10:06:32 pm от Maistora52 »

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #253 -: Декември 16, 2014, 03:02:03 pm »
Това са неща, които се знаят от всички!
По-тревожното е, че болшинството хора НЕ ИСКАТ да ги знаят!
Скоро споделих с познати (не тъпи хора) ефектите от Хаарп и Сура това лято-наводненията по цял свят и другите климатични аномалии...гледаха ме все едно съм луд!
Че даже и известно време след това ме подиграваха...

Неактивен piton2012

• Специалист
  • Активен
« Отговор #254 -: Декември 16, 2014, 03:58:39 pm »
   Майсторе, може и да греша, но някак не се връзват много някои имена. Ако искаш още има, но има разлики. Кан Крум- загадъчна смърт, Калоян- има различни версии, от намушкан в палатката си до отровен и дори ..воден плеврит. Ако продължа в твоя ред сега трябва да кажа Крушата, Компира, Златистия, Петнистия, Карамански, Цар Асен...Н. Вапцаров, смачкан на Цариградско пенсионер.. Нямат никаква връзка.