Автор Тема: Политиката и политиците ни!  (Прочетена 485139 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 005
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Политиката и политиците ни!
« Отговор #930 -: Август 18, 2016, 04:33:49 pm »
https://www.facebook.com/100010596698770/videos/286980984998456/

juliang, това небезизвестно видео на разкаяние на един илюминат с каква цел го показваш? Да го разбираме, като добрия пример ли, лошия ли, да се примиряваме ли или да намерим начин и ние, като едни дребни хищници-лешояди да извлечем изгода и да се облагодетелстваме от така или иначе обезкостяване на жертвата от големите хищници? Ако има само един живот и е логично да го изживеем по най-добрия начин, тогава да се качваме на гърбовете на баламите, дето си мислят, че ще живеят и след смъртта, да ги доим, мамим, лъжем, грабим и да паразитираме на техен гръб?

Това видео дава пример за начина на мислене и действие на западната система - забогатяване чрез ограбване от всякакво естество. Много хора с повърхностно мислене вярват, че просперитета на запад се дължи на свръхестествените възможности на западняците. Богатството им произтича от хитра система за ограбване. Колко можеш да изработиш само с две ръце?  Няма ли принадена стойност, т.е. да печелиш от труда на други хора или да им вземаш суровините и природните богатства, е няма да има богат запад. На следващо място е неравнопоставеността. Така е изградена съвременната икономическа система, че бизнес без кредит не става, освен ако не си наследил милиони или ако бизнеса не е от 1 дка чушки и домати. И когато стане въпрос за кредитиране - ей там е разковничето кой ще прави икономика и кой не. За колонизаторските държави банкерите печатат пари и им ги дават или с нулева лихва или под 1%. За колониите лихвите започват от 7-8% нагоре. Толкова е средната печалба от едно производство. Показателно за това е кредитирането в държавите от запада. Не случайно именно те са държавите с най-високи кредити. Хем с най-ниски лихви, хем и не ги връщат. Справка: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BF%D0%BE_%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%88%D0%B5%D0%BD_%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3

От тази табличка се вижда, че примерно на всеки един гражданин в САЩ са му дадени 50 000 $, на всеки един англичанин 147 060 $, всеки един германец 63 493 $, на всеки един луксембургец 3 696 467 $  ;D Забелязва ли се добре последната цифра?  ;D Сега, ако някой добра самарянска, илюминатска банка даде на всеки българин по над 3 мил. долара, аз си мисля, че ще станем по-напреднали от западняците и ще превърнем кирпича в небостъргачи. Въпросът е по какъв критерий ги раздават тия пари, чисто икономически ли или политически?  :D Всеки който може да мисли, да си прави изводите и да разбере от къде аджеба едни държави са се развили, иначе пълни с отрепки и откачалки от вякакъв род - педераси, травестити, меки китки, тъпанари и хора масово с основно образование, а пък други, дето са си скъсвали гъза от учене, практикуване и т.н. мн. др. неща от немотия, е не могат да изградят икономика.

Т.е. при колониите всеки бизнесмен е ортак с банката, като тя е като мажоритарен собственик, взима лъвския пай от печалбата, а бизнесмена бъхти 10-20 г. да й плаща, за да си откупи бизнеса. :D Между другото в Капитала от Карл Маркс много добре е описана цялата капиталистическа система, как функционира, фазите й и края й. Ако Маркс не греши, според мен сме в последната фаза - домонополстическия империализъм /последния стадий на капитализма/. Това не е мой извод. Такива са сигналите на западните политолози. Крахът ще настъпи, когато се сгромоляса финансовата пирамида. Всички се чудят, как това още не е станало. Хегемонът много добре знае, че производството на несигурност в света крепи пирамидата. Несигурност това са предимно локални войни и оранжеви революции. Това е така, защото в условията на несигурно бъдеще всеки къта или купува конвертируема валута, т.е. $, т.е. празни хартийки. Спрат ли конфликтите пирамидата рухва. Извода е - конфликтите скоро няма да спрат и САЩ ще продължават да "демократизират" и други държави, както направиха в Ирак и Либия. Там хората сега живеят по-добре от преди, имат демокрация и пазарна икономика, като у нас.  ;D  :D  ;D
« Последна редакция: Август 18, 2016, 04:51:22 pm от EDM electronics »

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #931 -: Август 18, 2016, 05:25:07 pm »
EDM electronics, както винаги...най-обективен анализ:)
След този твой пост, просто няма какво да се каже повече!

П.П. Някой ако има линк за този клип в Ю-туб (на Юлиан), моля да го постне?

Егати...Земята имала дълг - 56,900,000 милиона дълг, бре...на кого ги дължи?
На ИМПЕРИЯТА на Орионските кралици или на Кралството на Сириус?
На Плеядинците или на Андромедианците?

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 263
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #932 -: Август 18, 2016, 05:47:24 pm »
Цитат
Ако Маркс не греши, според мен сме в последната фаза - домонополстическия империализъм /последния стадий на капитализма/. Това не е мой извод. Такива са сигналите на западните политолози. Крахът ще настъпи, когато се сгромоляса финансовата пирамида. Всички се чудят, как това още не е станало.
Дааа. Напълно съм съгласен с казаното от Маркс и останалото което си написал.
Не съм съгласен обаче с извода на atos:
Цитат
След този твой пост, просто няма какво да се каже повече!
Нещо липсва в цялата работа. Липсва какво ще се случи на следващият ден след като се изпълни целият този злокобен "за някои" сценарии. Какво ще настъпи, може би денят на страшният съд ли. Според Маркс трябваше работническата класа да вземе властта в свой ръце. Историята обаче го опроверга. Та какво следва след неминуемото рухване на системата, което се очертава май по скоро от очакваното.

Неактивен бай Теню

• Сериозно Активен
  • Публикации: 473
  • Чем больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки
« Отговор #933 -: Август 18, 2016, 05:58:06 pm »
http://m.24chasa.bg/Article/c/5716187  А уж всички го бяха чели този Маркс /Мордухай/

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #934 -: Август 18, 2016, 06:00:11 pm »
Маркс е гледал (показали са му) само донякъде:)
Системата няма да рухне, тя се самонагажда и става все по-лошо...докато премине в абсолютна диктатура!
Но тогава, масата пак ще смята, че не е така и всеки има известна "свобода", вземат се мерки да е така.
Защото, "драги зрители" (всички сме такива) се вземат своевременни мерки да сме си само зрители - от простата демагогия по медии, до свръхсекретните нанотехнологии, чрез които се притъпява психо-имунната система на хомосапиенс!
"Всяко чудо - за три дни" - това не е от вчера известно...свикваме с всяка простотия в световен мащаб и приемаме за даденост абсурдни постановки, само след седмица-две "отлежаване" на информацията в мозъците ни - НОРМАЛНО ЛИ Е?
« Последна редакция: Август 18, 2016, 06:56:38 pm от atos »

Неактивен Радико

• Много Напреднал
« Отговор #935 -: Август 18, 2016, 06:43:04 pm »
Цитат
Системата няма да рухне, тя се самонагажда и става все по-лошо...докато премине в абсолютна диктатура!
И кой ще бъде диктатора на цял свят "Ли Мън Цун"  или "Фу Хей Мин"
Всички диктатури се срутват под собствената си тежест когато нараснат над определено ниво. Примери в историята колкото си искаш. Остава висящ въпроса:
Кой ще бъде в денят след "утре" или Кой ще дойде на власт след катастрофата. И има ли шанс катастрофата да бъде превърната в меко кацане.   

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #936 -: Август 18, 2016, 06:55:26 pm »
Тя отдавна е "меко кацане"...кой ще е диктаторът - някой наместник на космичните, каква е разликата кой точно?
Срутват се локалните структури, когато "народът" не е подготвян систематично за тях...сега за друго говорим.

Неактивен бай Теню

• Сериозно Активен
  • Публикации: 473
  • Чем больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки
« Отговор #937 -: Август 18, 2016, 08:12:07 pm »
ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ РАЗРУХАТА Е БЕЗРАЗЛИЧИЕТО. ВТОРА НЕ ТИ ТРЯБВА. http://forumat-bg.com/civilization/2935-bogoizbraniyat-narod-glava-3-ubii-nai-dobriya-ot-goite

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #938 -: Август 18, 2016, 09:03:38 pm »
Ооо..., давам си сметка, че след като всичко това се случи, както го предполагам не само аз, света няма да зацъфти и вързва. Първо все още не е известно какъв точно социално-икономически модел ще бъде установен. На мен не ми е известен някой съвременен теоретик. Подобна радост от началото на края изпитвах със смяната на сегашния строй с предишния. Колко наивен съм бил. И аз бях идеалист демократ. Предполагам подобно разочарование ще настъпи и след тази смяна. Възниква тогава логичния въпрос, защо тогава да се променя нещо въобще, като една форма на зло ще се замени с друга. Отговора според мен е:
Така е устроен света от оня или нещото, който го е създал такъв какъвто е. Така чрез еволюция на обществените отношения би следвало да се върви към развитие, към по-добро или по-зле към гибел. Тук е много важна позицията на всеки един от нас. Считам, че най-важното е човек да има изострено чувство за справедливост и именно то трябва да го ръководи при заемане на определена позиция, а не изгодата и меркантилността. Дала фондация "Америка за България" голям хонорар на Иво Инджев около 1 мил. лв. и той от идеалист комунист мутира и се изроди, като един същински, автентичен изрод в ревностен демократ и русофоб. Отишъл някой на запад да мие чинии, да прислугва, да четка обувките на своя господар, преглъща достойнство, стиска зъби, плющи и жена му същия господар, а той му платил 1 000-2 000 евро, купил си западна кола втора употреба, вече за основен ремонт - БМВ или Мерцедес и прави пергели на село, да демонстрира колко е успял в живота, колко е щастлив и колко хубаво е да си прозападно ориентиран  :D - НЕЩАСТНИЦИ...
« Последна редакция: Август 18, 2016, 09:33:39 pm от EDM electronics »

Неактивен GreenHulk

• Много Напреднал
  • Публикации: 1 270
  • Астронавигатор
« Отговор #939 -: Август 18, 2016, 10:23:37 pm »
Цитат
согласно учению Сент-Ива (Д'Алвейдр) , существует два типа организации человеческих сообществ: анархический, господствующий в мире в течение последних 5 тысяч лет, и предшествовавший ему синархическии. В переводе с греческого синархия означает «совластие». Сущность синархического строя состоит в троичной «социальной» иерархии власти: жрецы — посвященные миряне — главы семейств (отцы и матери), соответствующей тройственной природе человека — интеллектуальной, моральной и физической. Такая система управления социумом, с точки зрения Сент-Ива, является воплощением высшего Божественного Промысла, залогом социальной справедливости и гармонии.
http://bookitut.ru/Orakuly-Velikoj-Tajny-Mezhdu-Shambaloj-i-Agartoj.24.html

Неактивен Радико

• Много Напреднал
« Отговор #940 -: Август 18, 2016, 11:28:12 pm »
Цитат
Отговора според мен е:
Така е устроен света от оня или нещото, който го е създал такъв какъвто е. Така чрез еволюция на обществените отношения би следвало да се върви към развитие, към по-добро или по-зле към гибел
Ами така е. Ако се погледне аналитично света "а не като във филма процъфтяване, процветание на руски" Във този филм се изтъкваха само розовите неща в природата и само мрачните в обществото и този контрапункт се харесва много на хората. Действителността обаче е доста различна. Ако погледнете обаче малко по надолу от цветовете на процъфтяващата природа ще видите, че всичко цъфтящо го прави върху купчини трупове. Първоначалният замисъл на "някого или нещото" създало този свят е бил определено: Изяждай и процъфтявай докато не дойде ред и ти да бъдеш изяден. И не докато можеш да изяждаш просто докато не ти дойде реда. Чак в много по късна ере се забелязва някаква еволюция в идеите на създателя. появяват се различни форми на не толкова агресивно взаимодействие примерно:
Растенията дават нектар на насекомите за да им "заплатят за работата която ще извършат по оплождането им. Освен това раждат семена обвити с привлекателна за животните обвивка за да ги изядат. Семката е достатъчно устойчива за да премине непокътната през храносмилателния тракт на животното и да се окаже посята някъде далеко далеко. Обвивката на семката която наричаме плод се оказва билета с който растението си плаща за возенето на семката от животното. И животното нахранено и семката насадена. Това си е по същество заплащане за извършване на услуга. Но както казах това е на доста по късен етап първоначалната идея е била всеки срещу всеки. Сякаш имаме някаква смяна на програмиста направил матрицата. Нещо подобно се наблюдава и в човешките взаимоотношения. Явно и архитекта на обществото се ориентира към такъв начин на взаимоотношения защото очевидно е че взаимоотношенията в природата основаващи се на взаимни услуги са по успешни от противоборството.   

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #941 -: Август 19, 2016, 09:19:59 am »
Ами така е. Ако се погледне аналитично света "а не като във филма процъфтяване, процветание на руски" Във този филм се изтъкваха само розовите неща в природата и само мрачните в обществото и този контрапункт се харесва много на хората. Действителността обаче е доста различна. Ако погледнете обаче малко по надолу от цветовете на процъфтяващата природа ще видите, че всичко цъфтящо го прави върху купчини трупове. Първоначалният замисъл на "някого или нещото" създало този свят е бил определено: Изяждай и процъфтявай докато не дойде ред и ти да бъдеш изяден. И не докато можеш да изяждаш просто докато не ти дойде реда. Чак в много по късна ере се забелязва някаква еволюция в идеите на създателя. появяват се различни форми на не толкова агресивно взаимодействие примерно:
Растенията дават нектар на насекомите за да им "заплатят за работата която ще извършат по оплождането им. Освен това раждат семена обвити с привлекателна за животните обвивка за да ги изядат. Семката е достатъчно устойчива за да премине непокътната през храносмилателния тракт на животното и да се окаже посята някъде далеко далеко. Обвивката на семката която наричаме плод се оказва билета с който растението си плаща за возенето на семката от животното. И животното нахранено и семката насадена. Това си е по същество заплащане за извършване на услуга. Но както казах това е на доста по късен етап първоначалната идея е била всеки срещу всеки. Сякаш имаме някаква смяна на програмиста направил матрицата. Нещо подобно се наблюдава и в човешките взаимоотношения. Явно и архитекта на обществото се ориентира към такъв начин на взаимоотношения защото очевидно е че взаимоотношенията в природата основаващи се на взаимни услуги са по успешни от противоборството.
Това което си описал се нарича еволюция, екосистема и хранителна верига в материален смисъл. Същността на живота според мен обаче е друга. Духовното. От всеки се иска да докаже пред оня брадатия там горе, че е разбрал за какво се е родил и какво трябва да прави, каква е всъщност задачата му. Задачата за всеки е да придобие способностите или част от тях на тоя който го е направил, а той от своя страна да му възложи по-отговорни задачи, примерно да управлява и създава живот на планети. Известно е, че планетите и звездите са многократно повече от населението на Земята, някой там трябва да "оре" почвата и т.н. Това духовно обучение не трае само един земен живот. И така, който е решил да бъде паразит, да целува краката на господаря си колонизатор и да му се кефи какъв стандарт на живот той е постигнал от ограбването на роднините му, приятели, комшии и т.н. по начина по който описах в по-горните постове, по никакъв начин не успява да се справи със задачата си /така мисля/.

Капитализма, като икономическа система има брак с демокрацията, като социално-политическа система. Те вървят ръка за ръка от френската буржоазна революция насам. Напоследък обаче се забелязва влошени отношения на брака и се предполага скоро разтрогването му. Демокрацията вече не е такава. Тя е платена, корумпирана, не е истинска и никога не е била такава. Родила се за първи път в гръцките полиси, демократи били само ония, които пряко гласували на площада, но аристократи. Бедни, роби и жени нямали това право.  :D Наблюдаваме монопол на международните корпорации, които държат същинската част от бизнеса - големия бизнес. За наивниците /това са всички останали/ пазарната икономика се изразява предимно в дребен и микро бизнес.  Средния бизнес е в развитите държави - колонизатори. Тази икономика функционира на база свръхпроизводство-свръхпотребление-пазари. Колко още може да издържи екосистемата и експлоатацията на природните ресурси при този начин на икономика? Ще стигне ли кислорода до края на столетието?  :D Ще остане ли риба в океана?  :D Ще има ли сладка вода? :D  - отговора е ясен... Ако не се промени нещо по въпроса от свръхпотреблението, т.е. начина за развитие на икономиката на света, гибелта е сигурна и не далеч. Когато започне вече да се чувства осезаемо недостига на суровини, никой няма да гледа човешки права, демокрации и пазарни икономики, тогава с оръжие в ръка всеки ще граби, за да се спаси.

Точно в тази начална фаза се намира света. Въпросът е откъде да се намерят още суровини, които да хранят икономиката на свръхпроизводство? Отговорът е Русия.  :D Много земя, малко хора. Цялата геополитика се върти около този казус. Всичко което се случва на другия край на света е провокирано от именно тази цел. Всички американски бази са изградени навсякъде с тази цел. Вярва ли някой наивник, че на някой англосакс, който от началото на историческото си съществуване се е изхранвал чрез грабежи и убийства, му пука за "анекса" на Крим и "братята" украинци или му пука за човешките права в колониите и по-нисшите от англосакс-народи?  :D Има ли такива наивници? Има, има, има и в нашия форум. Тези наивници са именно заблудените демократи. Освен лозунги в главите им друго не виждат. Не виждат същинската цел на пропагандата.  :D Лая за демокрация и евроинтеграция в днешни дни много ми прилича, като едно време по манифестациите - КПСС+БКП  ;D  :D  ;D

Неактивен Радико

• Много Напреднал
« Отговор #942 -: Август 19, 2016, 10:27:50 am »
Цитат
От всеки се иска да докаже пред оня брадатия там горе, че е разбрал за какво се е родил и какво трябва да прави, каква е всъщност задачата му
А дали оня там горе дава задачи на всеки по отделно или работи по глобално.
Аз си мисля, че по скоро поставя по една задача на всяка цивилизация в космоса и да се оправят кой как успее. Защото вероятността да сме уникални според мен е равна на нула. И във следващия момент ако погледнем една бактерия "амеба примерно" Тя е напълно свободна да ходи на където си поиска и както си поиска. Е за целия си живот преди да продължи по хранителната верига може да отиде я на метър я на два, но пък е свободна нали. Докато клетките на един тигър да вземем за пример са заробени в нещо като общество и не могат да мръднат от мястото си в това общество наречено тяло на тигъра. Когато обаче това общество реши да се премести нанякъде  то може да измине десетки километри за един ден. Та в глобален мащаб клетките на тигъра ако смятат че са колектив а не роби са много по свободни от амебите.

Цитат
Точно в тази начална фаза се намира света. Въпросът е откъде да се намерят още суровини, които да хранят икономиката на свръхпроизводство?
Повярвай ми това въобще не е предизвикателство или сериозна заплаха за хората. Истинската заплаха почти не показва, че ни дебне и никой не знае от къде точно дебне. Във същност не дебне, със неумолима сила и скорост приближава към нас отново. Последното и най скорошно сериозно предупреждение беше в Челябинск. В темата: http://mazeto.net/index.php/topic,9875.0.html  Опитах да задълбая съвсем мъничко в този проблем, но дискусията беше отместена в съвсем друга тъпа посока. За неща които никой не знае има ли ги софтуерен проблем ли са или друго нещо. Предполагам защото е по лесно да се философства върху недоказуеми неща.     
  Та когато това се случи отново поробените клетки в тялото на тигъра може и да не оцелеят, но може и да отскочат настрани и да оцелеят. Амебите обаче...  Ще се превърнат във фосилни горива за следващите "заробени"

Неактивен GreenHulk

• Много Напреднал
  • Публикации: 1 270
  • Астронавигатор
« Отговор #943 -: Август 19, 2016, 03:28:01 pm »
Задачите са и колективни и индивидуални. И който работи и за решаването на колективните (съзнателно) помага и на себе си. И да еволюцията и задачите не се изчерпват само с планетата Земя, която след време даже може да не съществува като материално тяло.

Неактивен PyroVeso

• Специалист
  • Стабилен
  • Публикации: 972
  • Life is a DIY project!
« Отговор #944 -: Август 20, 2016, 12:32:43 pm »
Ехе, колеги, колко интересна дискусия тече тука! Съжалявам, че нямам възможност да влизам често.
Ако позволите, ще изложа накратко моите находки (от първа ръка) по темата. Тази информация е събирана в продължение на 10-ина години от хора, намиращи се под дълбока хипноза, чието ежедневно съзнание на практика е приспано. В такова състояние човек е неспособен да лъже, или да фантазира. това, което говори идва от дълбините на съзнанието и спомените му (душата)/

Моделът е малко по-сложен от "Оня с брадата" и "ние" - всички останали. Между "Него" и "нас" има строга духовна йерархия... Понеже живота от всичко, с което можем да го оприличим, прилича най-много на училище, нека се опитаме да го онагледим с познатата ни образователна система:

Най-горе е "Той" - министърът на образованието. По-надолу са регионалните инспекторати, след това инспекторите, директорите на училища, заместниците им, учителите, стажантите и най-долу са учениците - "ние". Всяко звено по веригата си има своите задачи, отговорности, и глобалност на проблемите, с които се занимава.
Не очаквайте министърът да дойде лично и да издърпа ухото на ученика, или да го похвали за шестицата, или да го попита закусвал ли е днес...

Всеки от нас си има духовен наставник ("водач", "ангел-хранител", "вътрешен глас") - един, някои по двама, рядко трима. Те рядко са във физически тела и са част от живота ни - това не им е необходимо за да изпълняват функциите си. Водачите ни са такива духовни същности (души), които като характер(истики) много приличат на нас самите, но са 2-3 стъпки напред в духовното си развитие. Така те много добре познават нашите проблеми, особености, знаят как да ни помогнат най-уместно и какво на нас би ни коствало да се справим с определен проблем или задача. Съответно те си имат техни, още по-напреднали водачи и т.н.

Интересното е, че 'ние" и "Той", както и всичките наставници в йерархията, сме всъщност едно и също Съзнание, самофрагментирало се по определени причини на гореописаната йерархия... Разбира се йерархията продължава и надолу (не свършва с "човека") - това са съзнанията на отделните органи и системи в човешкия организъм, по-надолу е съзнанието на клетките, докато не стигнем до отделните молекули, атоми и елементарни частици... Всъщност материята е концентрирано Съзнание (Станислав Лем - "Соларис" :) ). Ако вървим пък нагоре от индивидуалното човешко съзнание откриваме различни идеологически групи и организации, на базата на които  които хората обединяват съзнанията си. Например: индивид -> семейство -> род -> нация -> раса - > човечество. Обединението може и да е на някакъв религиозен, революционен, корпоративен или друг идеологически принцип... И както споменава GreenHulk - всяко от тези йерархични нива си има съответната колективна Карма и задачи, които трябва да решава.

Разсъжденията на Радико са много интересни - за амебата и клетката от тигъра. Това е пример за два "индивида" на едно и също ниво в духовната йерархия, но с много различни способности в зависимост от това - как са се кооперирали с останалите. Като "контра" бих споменал, че при всичките тези предимства, които има клетката от тигъра пред амебата по отношение на "свободата" и преместването, ако тигърската клетка бъде отделена от тялото на тигъра, тя бързо-бързо би загинала, за разлика от амебата... Така че, опасявам се, че ако обществото тръгне да се разпада от това, което познаваме, ще оцелеят главно амебите...

Така, че всеки от вас е прав в определена степен, и много се радвам, че независимо един от друг и по различни пътища, стигаме до подобни изводи и сглобяваме едно по едно парченцата от цялостния пъзел.

Спомних си за едно писание, което доста добре би илюстрирало думите ми. Очевидно го е написал човек твърде осъзнат и доста навътре в нещата:

http://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/579-2016-03-27-22-38-59.html

« Последна редакция: Август 26, 2016, 01:31:34 am от atos »